Verzorging

Ironic Elements – Cleansing producten + Dagcrème

Ik vind het reinigen van je huid één van de belangrijkste dingen. Ik ben altijd op zoek naar producten die mijn huid goed reinigen en waarvan mijn huid niet uitdroogt. De afgelopen maand heb ik de producten van Ironic Elements geprobeerd en vandaag vertel ik jullie hoe deze producten zijn bevallen.

Ik heb drie producten. De twee producten links gebruik je voor het reinigen van het gezicht en het rechter product is een dagcrème. Deze producten zijn alle drie geschikt voor elk huidtype.

ie-flesjes-2

Ik ga beginnen met de Cleansing producten. Het eerste product is de Cleansing milk (step 1) en het tweede product is de Cleansing lotion (step 2). De verpakkingen zien er goed en mooi uit!

Van de flesjes had ik meer verwacht.. Deze zien er namelijk vrij simpel uit. Een witte, makkelijke fles met een klik dop. Het doseren gaat wel makkelijk.
Over de Cleansing Milk: “Onze Cleansing Milk Stap 1 reinigt de poriën en zuivert de huid in één simpele stap. Met behulp van een speciaal geselecteerd trio van zonnebloem (Helianthus Annuus), amandel (Prunus Amygdalus Dulcis) en aloë vera, reinigt deze melk de huid en vermindert het de ontsteking. De aloë vera extract kalmeren de roodheid en zorgen voor extra vocht.” – Iconic Elements.
Over de Cleansing Lotion: “Na de huidreiniging met behulp van Stap 1, dringt deze Cleansing Lotion Stap 2 diep door in de huid. De komkommer-, lavendel- en kamille-extracten verminderen de roodheid en de huidverontreinigingen.” – Iconic Elements.

ie-milk

Hier zie je de structuur van links de cleansing milk en rechts de cleansing lotion. De milk is vrij dik, terwijl de lotion heel erg dun en waterig is.

En dan nu de dagcrème. Een crème die je huid hydrateerd en beschermt tegen UVA. (UVA dringt door tot glas en wolken en is altijd aanwezig bij daglicht)

Ook hier weer een mooie verpakking en heet flesje is hierbij weer simpel. Wel heeft de crime een makkelijk pompje, waarbij je dus makkelijk kan doseren.
Over de dagcrème: “Een essentieel onderdeel van jouw huidverzorgingsroutine is onze Iconic Elements Daycream, die ontworpen is om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke factoren, zoals ultraviolette straling (UVA). In tegenstelling tot UVB, dringt UVA door glas en wolken en gedurende alle uren daglicht het hele jaar door aanwezig.”  – Iconic Elements.

ie-dagcreme

De structuur van de dagcreme is dik en lobbig en trekt niet zo snel in.

ie-flesjes

Over de Cleansing producten ben ik zeer tevreden. Mijn gezicht wordt goed gereinigd en voelt schoon aan. Mijn huid ziet er egaler en stralender uit. De dagcrème vind daar in tegen tegenvallen. Hij plakt erg en trekt niet zo snel in. Om hem te gebruiken onder je foundation zeg ik nee, je voelt namelijk de dagcrème erg op je huid zitten.

Ik kan de Cleasing producten dus zeker aanraden!
De Cleansing milk en Cleansing lotion kosten €14,95 per stuk en de dagcrème kost €24,95. De producten vind ik een prima prijs hebben.

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge