Persoonlijk

Inspiration things | Tatoeages

Ik weet nog heel goed wat mijn ouders zeiden: ‘Zodra je een piercing of tatoeage hebt, schoppen we je de deur uit.’ Oké dat was even slikken. Totdat ik vorig jaar een tragus piercing liet zetten. Ik dacht bij mezelf: ‘Nu kan ik toch niet terug!’ Me moeder vond het 10x niks, maar hé ze legde zich er bij neer. Ik vertelde welke tatoeages ik heel graag wilde dat vond ze wel oké. Ja ze is er nog niet blij mee, maar ach hoe ze het wendt of keert hij komt er! Vandaag neem ik jullie mee naar mijn andere liefde om inspiratie op te doen: Pinterest!

Jeetje ik denk dat mijn moeder en ik hier wel heel veel discussies over hebben gehad. Elke dag kwamen we op dat punt NEE = NEE. Totdat ik vertelde dat ik een tattoo wilde laten zetten, omdat ik kanker heb overwonnen. Toen begon ze het een en ander wel te begrijpen. Ik wil heel graag Veni Vidi Vici, dit is latijns voor: ik kwam, ik zag, ik overwon. Perfect toch? Nou denk maar niet dat hiermee de discussies afgelopen waren. Ik hoor haar roepen: ‘Zolang je thuiswoont…..’ Op een pinterest avond kwam ik op het idee anders de kus van mama er naast te plakken. Wauw en toen ik dat voorlegde waren alle discussies opeens voorbij! TJSAKKA!

Ik wist niet waar hij moest komen en zo stelde ik het nog maar een jaartje uit. Ik bleef niet stil zitten, elke week kwam Pinterest weer tevoorschijn en ging ik lekker rondsnuffelen. Tot dat ik op het idee kwam dat ik eigenlijk ook wel een tattoo wilde dat over oma ging. Oma was dagen bij mij in het ziekenhuis, wij zijn 2 handen op 1 buik! Ja ik weet het zeker daar moet een tatoeage voor komen! Daar was mama het wel mee eens en omdat oma 83 is en ik heel graag wil dat zij het ziet. Heeft deze tatoeage ‘voorrang’ op de veni vidi vici.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Het verhaal achter mijn tattoo | Happiness by Beaudine
    23 september 2015 at 20:26

    […] heb al eerder een blogartikel over tattoo inspiratie geschreven. Ik wilde graag een tattoo waarbij ik mijn motivatie vandaan kon halen en die met mijn […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge