Persoonlijk

Ik ben verslaafd aan…

Ja, ik moet jullie iets bekennen… Mijn hart gaat er 10 x sneller bij kloppen en ik krijg kriebels als ik ze zie. Ik ben verslaafd aan telefoonhoesjes! Er zijn zoveel leuke soorten en zoveel leuke sites!

Zoals ik al eerder vertelde had ik hiervoor een samsung s3 en daarna een samsung neo. Hier had ik ook al super veel hoesjes voor.

hoesje3

2 roze hoesjes & 2 van mini in the box

Zoals je kan zien bij het snorhoesje zat er een dunne folie overheen. Tot grote ergernis van mij pulk ik er net zolang aan tot die kaal wordt. Maar hey tijd voor weer een nieuw hoesje  ♥___♥
Ook had ik een hoesje met Nola op de achtergrond, daar was ik het meest verliefd op! Dat hoesje lag alleen nog thuis verstopt? Geen idee waar die was.

Hierna ben ik weer terug gegaan naar mijn Iphone en ook daar moesten weer weet ik het hoeveel hoesjes omheen!

Een roze bumper, DIY hoesje en een hoesje van Blond

Een roze bumper, DIY hoesje en een hoesje van Blond

Ik was stapel verliefd op het Blond hoesje, helaas is kort geleden een hoekje afgebroken en dan ben ik weer zo’n muts die er niks meer aan vindt. Tijd voor een nieuwe dus.
De bumper vind ik niks ik moet heel hard drukken voor ik de volume knop in kan drukken.. Terwijl ik die wel veel gebruik…
Het middelste hoesje had ik als DIY gemaakt. Maar als die eenmaal om je telefoon zit, moet ik zoveel moeite doen voor hij van mijn Iphone is. Miskoop dus. Als ik namelijk niks te doen heb, zit ik vaak te spelen met mijn hoesje.

Toch moet ik zeggen dat het meevalt, maar als ik nu nadenk: Ik heb nog een groene flipcover gehad, een roze insteekhoesje, appeltjes groene achterkant… Oeps iets te veel van het goede zo!

Ben jij ook zo gek op hoesjes?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge