DIY Food

Ik ben gek op… MUNT + recepten

Ik denk dat de lieve voor munt is overgeslagen toen ik aan het werk was bij een Marokkaanse visboer. Daar hadden ze elke moment van de dag onwijs lekkere muntthee. Nu maak ik mijn eigen muntthee en is munt niet meer uit mijn leven te denken, op dit moment. Maar wat kun je nu eigenlijk met munt doen?

De lekkerste ijssthee maken!
Ik heb er al een post over geschreven: Homemade ijssthee.
Het enige wat je nodig hebt is: kokend heet water, theezakjes, munt, citroen, ijsklontjes en voor een echte zoete kauw honing/suiker!

Een lekker shake!
Wat je nodig hebt is: aardbeien, karnemelk (lust je dit niet, kan je ook gewoon yoghurt nemen) en munt!! Het recept vind je hier: Aardbeien-muntshake
En ik kan je vertellen: Het is verschrikkelijk lekker!

Muntthee!
Wat ik zelf doe is gewoon kokend heetwater in een glas met een aantal takjes munt en 2 klontjes suiker of honing! Jammie!

IMG_3308[1]

Bevroren meloen met munt!
Dit is zo’n heerlijk tussendoortje of warme dagen! En zo heel veel werk heb je er echt niet aan! Wat je nodig hebt: limoenen, rietsuiker, watermeloen, munt, ijsblokjes. Het hele recept vind je hier : Bevroren meloen met munt

Smoothie meloen met munt!
Ohhh jammie. Ik houd van smoothies, meloen en munt! Perfecte combinatie dus!
Je hebt nodig, munt, meloen, karnemelk, water, citroensap. Het hele recept vind je hier: Smoothie meloen met munt

Muntscrub!
Hmm weer zo’n heerlijke combinatie. Suiker, olijfolie, munt en honing is het enige wat je nodig hebt. Ik ga hier nog een uitgebreide blogpost over schrijven. Maar als je dit alles bij elkaar gooit… heb je de allerlekkerste scrub!

IMG_3303[1]

Heel veel liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge