Persoonlijk

Het beste halen uit jezelf

Tja klinkt er psychologisch vind je ook niet? Maar ik bedoel het positief. Wanneer je deze dingen leest en ze toepast zul je je een stuk beter voelen en weet ik zeker dat je na verloop van tijd het beste uit jezelf haalt. Echt waar!

Accepteer fouten

Iedereen maakt fout en ik weet zeker dat jij dat ook doet! En ook geven we het vaak niet toe. We willen te goed zijn en niet falen. Maar als we het nu eens accepteren? En je er bij neerlegt? Zouden we ons dat niet beter voelen?

Leef vandaag

Herinner je gisteren, droom over morgen en leef vandaag.

Je kent hem vast wel? Ik ben gek op quotes en deze is wederom ook mooi. Blijf niet staan bij de fouten die je gisteren hebt gemaakt! Leef met de dag! Elke dag is een geschenk en als je er niet van geniet heb je er de volgende dag ontzettend veel spijt van!

Dromen

Dromen Ook ik heb ze. Dat heb ik al verteld. Als je veel droomt en hier vaak over nadenkt. Komen ze sneller uit. Ik weet niet of het waar is maar, het is wel mooi om erin te geloven!

Wees een luisterend oor

Je bent een prater of een luisterend oor. Ik ben altijd een luisterend oor. Als me vriendinnen of vriendlief wat kwijt wil, ik luister wel! Ik ben er wel van overtuigd dat dat positief werkt om het beste uit mezelf te halen. En als je daarna je vriendin aan het lachen kan maken, ben ik gelukkig!

Meer opruimen

Me moeder zou nu zeggen dat ik wijs ben geworden. Op mijn kamer bij mijn ouders is het altijd een vreselijke bende geweest. ALTIJD. Nu ruim ik op en erger ik me dood aan stof of glazen op tafel. (oeps) Zodra alles opgeruimd is geeft het me een stuk rust en ben ik een stuk minder chaotisch!

doorzettingsvermogen-300x226

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge