Nagels

Hema nagellak

Afgelopen week heb ik min acrylnagels laten verwijderen, zodat mijn eigen nagels wat meer lucht kregen en ik weer lange nagels zou krijgen. Ik ging langs de nagelsalon en liet ze verwijderen. Helaas was ik hier niet tevreden over en ben ik als een gek naar Hema gelopen. Opzoek naar nagellak! Ik heb het uitgebreid getest en wil het graag aan jullie laten zien.

Ik was/ben totaal niet tevreden met mijn nagels. Het leek echt alsof er nog acryl op de nagel aanwezig was. Dit terwijl dat niet zo voelde. Mijn nagels waren erg kort gevijld/geknipt en voelde ongelofelijk slap aan. Natuurlijk wist ik wel dat ze slap aan zouden voelen. Alleen dat het zo erg was, had ik niet verwacht. Ik liep snel de Hema dus in en liep tegen twee nagellakjes aan.
hema_nagellak

Hema Nagellak sweet watermelon no.10

De roze kleur is sweet watermelon een hele lieve roze kleur. Geen opvallende kleur, maar ook geen kleur die onwijs wegvalt.

Een langhoudende nagellak in de kleur sweet watermelon. Een sterke lak die dankzij een krachtige formule langer blijft zitten, een verbeterde kleurintensiteit heeft en extra glanst. Ook heeft deze nagellak een breder kwastje waardoor hij makkelijk aan te brengen is.

Hema Nagellak gellook topcoat

Met de gellook topcoat creeer je glans. Deze glans lijkt alleen meer op de glans die je krijgt wanneer je Gelnagellak gebruikt. Ik vind de glans perfect, hij geeft net een beetje meer glans. Het allerbelangrijkste is dat mijn nagellak met de topcoat 5/6 dagen bleef ziten, zonder te chippen. Echt ik kan niet anders zeggen dat dat ik hier onwijs blij meet ben. Hier droomt iedereen toch van?

Topcoat nagellak breng je aan over je nagellak. Een topcoat beschermt de kleurlak tegen verkleuringen en afbladderen. Deze formule legt een hoogglans gellaag over de nagels.

hema_nagellak
Zoals je dus kunt lezen ben ik zo ongelofelijk tevreden over de topcoat. De kleur is gewoon lief en kan ik altijd combineren. Ik vind ze allebei een ongelofelijke musthave!

Hoe vinden jullie de kleur en hebben jullie zelf al de topcoat gebruikt?

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  27 januari 2017 at 13:42

  Zo lang zonder chippen? Wauw! Deze onthoud ik; bij mij chipt alles dezelfde dag nog. :’)
  Jessica J. blogde onlangs over: Ik ben blutMy Profile

 • Reply
  Fleur
  28 januari 2017 at 22:36

  Wat een mooie combie! En wat een schattige lengte heb je nu! Ziet er heel netjes uit:)

 • Reply
  Eveline Fleur
  16 februari 2017 at 14:55

  Super mooie kleur meis. De nagellak van Hema is echt fijn! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge