Make-up

Hema Moisturising lipstick Review

Ik ben helemaal weg van de moisturising lipsticks van de Hema. Ik mag er weer drie toevoegen aan mijn collectie en dat is de reden van deze review. Benieuwd hoe ik de kleuren vind? Lees dan snel verder!

Nog geen maand geleden heb ik de moisturising lipstick lijn ontdekt van de Hema. Ik had er toen al drie gekocht, maar vandaag laat ik dus weer drie andere lipsticks zien! Ik ben zo blij dat ik deze lijn ontdekt heb!

Hieronder de swatches, van links naar rechts: nummer 8, nummer 10 en nummer 2.

Lipstick swatch

Moisturising is eigenlijk een ander woord voor crème, dit zie je ook want de kleuren zijn niet zo hard en doordat de moisturising lipsticks  hydraterende extracten bevatten moeten ze mijn lippen verzachten, soepeler en gladder maken. Dit verschilt wel per lipstick, net als de pigment. Soms heb ik aan één laag voldoende, soms moet ik twee laagjes gebruiken.

moisturising lipstick 08 moisturising lipstick 08

Moisturising lipstick nummer 8:

Nummer 8 viel op mijn lippen niet echt op. Het leek wel op hij precies dezelfde kleur had als mijn lippen zelf. Toen ben ik wel heel tevreden over het aanbrengen: Hij smeert fijn, laat geen velletjes zijn en ik kan hem precies aanbrengen. Leuk voor een nude look!

moisturising lipstick 10 moisturising lipstick 10

Moisturising lipstick 10

Ik ben zo blij met deze kleur: heel lief roze. Ik heb hem wel twee keer aangebracht. Ook deze laat geen velletjes zien. Mijn lippen voelen heel zacht aan. Het is gewoon de perfecte lipstick.

moisturising lipstick 02 moisturising lipstick 02

Moisturising lipstick 02

Deze lipstick heeft een peach lint. Hij is heel lief oranje, rood. Deze laat wel meer velletjes zien dan de andere twee. Dat is jammer want hij laat ze echt overduidelijk zien.

Alles drie brengen ze onwijs makkelijk aan. Nummer 02 laat helaas velletjes zien, maar de andere twee zijn top! Ik denk dat ik nummer 10 het meeste zal dragen, roze is nou eenmaal op dit moment een kleur die ik heel leuk vind staan!

Welke moisturising lipstick van de Hema vind jij het mooist?

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marjoleinee
  22 maart 2016 at 16:38

  Wat een leuke kleurtjes, zien er allemaal erg goed uit!
  Marjoleinee blogde onlangs over: Mijn tips tegen puistjes en mee-eters!My Profile

 • Reply
  Fleur
  28 maart 2016 at 18:15

  Wat een mooie kleuren!
  Ik heb ze tijdens het werken al een aantal keren in mijn handen gehad, zowel voor het aanvullen als tijdens het twijfelen of ik er ook eentje zou aanschaffen, maar heb het toch nog steeds niet gedaan. Misschien dat deze review mij volgende week over de streep helpt;p

 • Reply
  Mariska
  28 maart 2016 at 20:30

  Ze staan je allemaal zo mooi! Lieve vrolijke kleurtjes, echt super 😀
  Mariska blogde onlangs over: Make-up budget favorietenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge