Verzorging

Hema bye bye eye make-up

Ik liep al meerdere malen in de Hema langs het schap waar de bye bye eye make-up producten stonden. Telkens vroeg ik mij af of het ook echt werkte en of ik het een fijn product vind. Ik heb nu het besluit genomen en ik ben ze gaan testen voor jullie!

HEMA Remover milk

Ik begin met de remover milk. De reinigingsmilk van Hema is heerlijk zacht en verwijderd goed al mijn make-up. Wel vind ik het erna heel erg fijn om nog even met de lotion over mijn gezicht te gaan. Ik vind toch dat de milk vrij vettig is. De milk kost €1,75.

HEMA Remover oil

De Hema remover oil. Deze heb ik meegenomen om te kijken of ik hiermee mijn Colourpop lipsticks eraf zou krijgen. Dit lukte perfect. Ik had hier echt geen problemen mee en hoefde totaal niet te schrobben. De remover oil schuurt niet en verwijderd ook waterproof make-up! Wel is hij vrij vettig, meestal doe ik daarna ook de lotion erover heen. De oil kost €1,75

HEMA Remover lotion

De lotion van Hema. Hema stelt voor hem te combineren met de reinigingsmelk. Dit is dus ook wat ik doe. Hij haalt alle achtergebleven make-up weg en mijn gezicht voelt weer schoon aan. Ik heb echt niet zoveel erover te zeggen. Hij doet zijn werk, ruikt niet en doseert fijn! De lotion kost €1,75.

HEMA scrub cream

De scrub van Hema is eigenlijk net zoals andere scrubs. Een lichte, fijne geur en fijne korreltjes, geschikt voor je gezicht. *Gebruik geen lichaamsscrub op je gezicht, want die maakt je poriën kapot*. Ik merk niet dat hij ook echte hydrateert. Wanneer ik de scrub onder de douche gebruik ik mijn gezicht vrij droog. Ik gebruik vervolgens dus ook een dag- of nacht crème. De scrub kost €2,75.

Conclusie:

 • Geen geur.
 • Voor een klein budget (€1,75)

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  27 februari 2017 at 14:21

  Mooie prijsjes. Fijn dat de removers zo goed hun werk doen. Een olie is inderdaad handig voor de meer hardnekkige producten, al zweer ik nog steeds bij Ultrabland van Lush!
  Jessica J. blogde onlangs over: My scentful life #43 • Nieuwe Yankee Candle-geuren en cadeautjes!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge