Persoonlijk

Hello december | Een drukke agenda en leuke dagen

We zijn alweer aan gekomen aan de laatste maand van dit jaar. De laatste 31 dagen! December vind ik een hele fijne en gezellige maand. Heerlijk zijn onder familie en een heel gezellig huis hebben! Overal gezelligheid en eigenlijk kan ik ook niet wachten op sneeuw, maar dan wel echte sneeuw! Kijk je mee naar wat ik aankomende maand ga beleven?

LANCERING YOUTUBE

Deze maand wil ik mijn allereerste YouTube film uploaden! Ik had er al twee gemaakt, maar zoals je kon lezen waren deze van slechte kwaliteit. Nu ik een andere camera heb, ben ik het gelukkigste meisje op aarde! Tijd dus om een nieuwe uitdaging in te gaan! Tijd voor video’s!

PAPA EN MAMA 12,5 JAAR GETROUWD

12,5 jaar alweer! Wauw! Ik heb even twee foto’s opgezocht, deze zijn gemaakt op 27 juni 2003. We gaan lekker bowlen met zijn alle en daarna lekker uiteten! *yummie*Ik heb er zin in!!! Detail: Dit zijn de laatste foto’s met mijn eigen haar in oktober 2003 viel alles uit..

mama en papa 12,5 jaar getrouwd

EINDE CONTRACT

Helaas wordt mijn contract bij de BSO niet verlengd 🙁 Het goede puntje is wel dat ik gewoon werkzaam blijf bij de organisatie, maar dan als gastouder! Vanaf januari ga ik dus fulltime kindjes opvangen!

DINER MET VRIENDJES EN VRIENDINNETJE

De 20ste hebben we een diner met lieve vrienden en familie. Met zijn zevenen maken we lekkere tapas gerechtjes. Verder gaan we lekker spelletjes doen en staat het bier en de wijn lekker koud! Ik kijk er naar uit!

KERST EN OUD & NIEUW

Eerste en tweede kerstdag zijn we gezellig bij elkaar. Één dag bij Dylan thuis en één dag bij mijn ouders thuis! Waarschijnlijk twee dagen lekker gourmetten! Met Oud & Nieuw gaan we gezellig naar vrienden en daar zullen we ook wel lekker eten en gek doen! Ik heb zo waanzinnig veel zin in deze tijd van het jaar!

kerst 2014

CADEAUTJES KOPEN

Wij trekken met kerst de laatste jaren lootjes. Hierop staan een aantal cadeautjes op die diegene graag wil hebben. Op de lootjes staan twee namen en we rekenen €15,- per persoon. In totaal ben je dus €30,- kwijt. Nu ben ik wel iemand die altijd boven dit budget zit Oeps! Dit keer heb ik twee hele leuke personen op mijn lootje staan, dus het inslaan van de cadeautjes kan beginnen! Joepie!!

Ik ben wel benieuwd: wat voor leuks ga jij doen in december?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge