Persoonlijk

Happy New Year!

happy new year

HAPPY NEW YEAR!

Wat staat er allemaal in 2017 op mij te wachten?

  • 4 jaar samen met Dylan.
  • De sleutels van ons huisje.
  • Mijn verjaardag (23).
  • Op vakantie met mijn ouders.

Doelen voor 2017.

∇ Sporten – Wat cliche eigenlijk.. Sporten deed ik al wel, maar heb denk ik zo’n 1,5 maand stil gestaan doordat ik 4 ribben had gekneusd. Ik merk dat mijn lichaam er wel weer een soort van klaar voor is. Ik wil graag mijn pols die ik gebroken had sterker maken. Laten we deze doel eens realistich maken: Vanaf nu wil ik een jaar lang elke maandag en dinsdag sporten, aan het einde van het jaar wil ik mijn pols sterker hebben en even zwaar kunnen tillen als met mijn andere pols.

∇ Het eerste jaar halen – Zoals jullie weten doe ik momenteel de opleiding Communicatie en Multimedia design. Ik wil niet liever als dit jaar halen en dat ik daarna lekker kan genieten van mijn vakantie. Afgelopen periode was het zwaar: ik zat met mijn ribben en mijn oma was overleden. De kerstvakantie heb ik uitgebreid besteed aan uitrusten en slapen.

∇ Meer bloggen – Ik zou graag willen groeien met mijn blog en social media kanalen. Ik ben al bijna twee jaar bezig en het blijft een onwijs leuke hobby. Toch zou ik heel graag nu mijn meer willen richten op de functie van mijn blog. Voor Instagram wil ik een sprankelende feed creëren en aan het eind van het jaar 500 volgers hebben. Met Facebook wil ik mijn pagina persoonlijker maken en er meer mee gaan doen, hier wil ik aan het eind van het jaar 250 volgers hebben.

Niet teveel doelen en ik denk ook wel haalbaar!

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar of doe je daar niet aan?

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge