Persoonlijk

Groot nieuws op Happiness by Beaudine

happiness by beaudine

Er gaat het één en ander veranderen op Happiness by Beaudine. Grote plannen écht hele grote plannen en dat wil ik jullie vandaag graag uitleggen!

Happiness by Beaudine de afgelopen 3 jaar.

3 jaar geleden ben ik begonnen met dit grote avontuur. 3 jaar alweer. In die tijd zat ik thuis en genoot ik onwijs veel van het schrijven, fotograferen en bedenken van artikelen. Ik ben sinds vorig jaar weer aan een studie begonnen en nu ik ga samenwonen, heb ik een nieuwe categorie toegevoegd: ‘interieur‘. Ik ben gaan brainstormen en zo ben ik weer een stukje verder gegroeid. Toch is het tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe richting en een nieuw leven inblazen. Het is gewoon écht heel lastig om alles te plannen en bij te houden!

Happiness by Beaudine NU

Ik wil jullie heel graag voorstellen aan mijn lieve vriendin Joanna:

Hi! Mijn naam is Joanna, 22 jaar oud en een vriendin van Beaudine. In December 2011 kwam ik mijn grote liefde tegen: Richard! We zijn nu 5 jaar samen, ik ging al vrij snel bij hem en zijn ouders wonen. In september 2014 kwamen we er achter dat we in verwachting waren van ons eerst kindje, 7 mei 2015 is onze prachtige zoon Jayden geboren. We zijn daarna snel gaan samen wonen in ons eigen huisje. Nu wonen we al bijna een jaar in ons huisje, zijn we verloofd en is Jayden bijna 2 jaar oud.

Werk

Ik heb mijn diploma helpende zorg en welzijn gehaald. Daarna wilde ik altijd door leren, maar nu ik een prachtige zoon heb wil ik eigenlijk geen tijd meer verliezen en genieten van elke minuut. Wel werk ik 2 á 3 avonden in de week bij een verzorgingshuis met dementerende ouderen. Ik heb zo een beetje alles gehad in de zorg, maar de dementerende ouderen spreekt mij op dit moment het meeste aan. Het is elke dag anders sterker nog: elke minuut kan het anders zijn, Het houd je scherp en oplettend.

happiness by beaudine | Joanna

Ik houd ook heel erg van bakken, maar eigenlijk doe ik dat niet zo vaak. Daarom wil ik erover gaan bloggen, omdat ik het leuk vind om te bakken. Ik vind het vooral leuk om te delen wat ik ervan vond en hoe je soms je eigen draai ergens aan kan maken. Richard en ik houden ook erg van koffie, maar dan niet zomaar koffie, wij proberen vaak wel iets nieuws uit. Zo vind ik het onwijs lekker om koffie met opgeklopte chocolademelk te drinken. Ja ik hoor je al denken: hoe kom je erop? Daar later meer over want ik ga hier een artikel over schrijven.

Waar ik nog meer over ga schrijven is mijn zwangerschap! Sinds maart 2017 zijn wij erachter gekomen dat Jayden grote broer wordt! Ik zal jullie mee nemen de komende maanden hoe wij ons, maar ook vooral Jayden hierop voorbereiden. Ik zal met jullie delen wat voor kleuren de babykamer wordt, wat voor dingen we hebben gekocht. En alle leuke maar ook minder leuke dingen van de zwangerschap zal ik met jullie delen.

Waar ik over zal bloggen:

 • Mijn zwangerschap
 • Mijn zoontje Jayden
 • Bakken en koken
 • Koffie ideeën
 • Shoplogs.

En wie weet wat er nog meer op mijn pad gaat komen! Ik kijk er heel erg naar uit om dit avontuur aan te gaan!

Wat gaat er veranderen?

Eigenlijk nog niet heel veel. Voor nu kwamen er artikelen op dinsdag en donderdag online. Dit worden er nu vier. Twee artikelen van mij en twee artikelen van Joanna. Het schema zal er zo ongeveer uit gaan zien:

Maandag: Joanna
Dinsdag: Beaudine
Woensdag: Joanna
Donderdag: Beaudine

Na verloop van tijd zal dan ook de url veranderen. Hoe en wat weten we nog niet en hier zijn we druk over aan het brainstormen! Wel is dit een goed excuus om nog meer tijd samen door te brengen!

Wij hopen op een hele fijne en gezellige tijd!

Liefs, Beaudine & Joanna

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  23 maart 2017 at 13:43

  Spannend! Aangenaam, Joanna. Ik ben benieuwd hoe deze blog gaat evolueren.
  Jessica J. blogde onlangs over: Yankee Candle | Good Air Odor Eliminating FragranceMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge