Make-up

Beauty Happiness | Rimmel Provocalips

Een maand geleden had ik al vertelt over mijn favoriete lipgloss. Namelijke Rimmel Provocalips. Een lipgloss met een mooie kleur, in 2 stappen en die ook nog eens 16 uur moet blijven zitten. Ik ben heel benieuwd!

rimmel-beide

Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour is in zes kleuren verkrijgbaar: 700 Skinny Dipping – 110 Dare To Pink – 200 I’ll Call You
310 Little Minx – 400 Kiss Me You Fool – 550 Play With Fir. Zelf heb ik de 200 I’ll Call You & 310 Little Minx.

Boven: 310 Onder: 200

Boven: 310
Onder: 200


De provocalips zijn dubbelzijdig; aan de ene kant vindt je de kleur en aan de andere kant een gloss die je er overheen kunt dragen.

310 - Met gloss - 200

310 – Met gloss – 200

Eerste voelt het als een lipgloss aan maar daarna wordt het droog. Wanneer je lippen droog zijn, is het tijd voor de andere kant. De gloss.. Dit zorgt voor de glans en dat je lippen een stuk soepeler aanvoelen.

met-gloss

310 – Met gloss – 200

Conclusie:
Wat ik fijn vind is dat het niet voelt als een lipgloss of lippenstift maar, meer als een balsem!
De provocalips kleur blijft erg lang goed zitten. De gloss daar in tegen moet je wel vaker opsmeren.
De provocalips houden het geen 16 uur voor maar, zeker wel 8 uur. Aan de binnenkant van je lippen slijt de provocalips wel snel en moet je het al eigenlijk weer bijwerken Helaas!

Rimmel Provocalips € 11,99 per stuk.

Hoe vinden jullie de Rimmel Provocalips?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Een kijkje in mijn make-uptasje | Happiness by Beaudine
    23 september 2015 at 20:20

    […] #100 me, my, macaron & I, en de lipgloss: nude kleur is van catrice  #040 Like a nude life. Van Rimmel provocalips heb ik  de #200 en #310 in mijn make-uptasje zitten en een simpele transparante […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge