Lifestyle

Je persoonlijke sticker op snapchat

bitemoji

Snapchat wordt steeds persoonlijker. Je kunt je persoonlijke stickers maken en gebruiken in Snapchat! Is dat niet onwijs leuk nieuws? Lees snel verder en ik leg je er alles over uit!

Je maakt de persoonlijke stickers met de Bitmoji app. Wanneer je de laatste updates hebt van Snapchat en Bitmoji, kun je de twee apps aan elkaar koppelen. En kun krijg je dus de stickers te zien op Snapchat.

IMG_5218 IMG_5219

Met de Bitmoji app kun je een persoonlijke emoji maken. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kun je een soort cartoon achtige emoji maken. In de app kan je alles aanpassen wat jij maar wilt! Zo kun je dus de haren veranderen, rimpels toevoegen, oogkleur veranderen, make-up opdoen en de emoji aankleden.

Wanneer de emoji klaar is hij toegevoegd in je Snapchat. Hij valt hier onder de stickers en je ziet dan je emoji in allerlei verschillende poses en met verschillende attributen! Je kunt dan extra zeggen hoe je je voelt; of je juist happy bent of juist echt niet lekker in je vel zit

Daarnaast is het niet zo dat je de emoji’s alleen in Snapchat kan gebruiken. Je kunt hem toevoegen aan je toetsenbord en dan kopiëren, plakken en versturen!

Friend emoji

Wanneer jou vriend of vriendin ook de Bitmoji app gekoppeld heeft aan Snapchat dan kun je in prive chats jullie avatar samen gebruiken. Dus jij ziet dan niet aalleen het poppetje dat jij hebt gemaakt, maar ook die van je vriend of vriendin!

Ga jij de Bitmoji app gebruiken?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge