Blogger things

Een nieuwe lay-out

nieuwe lay out

Ik heb een nieuwe lay-out! Dit keer heb ik de knoop doorgehakt en een lay-out gekocht! Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden, want dat vind ik toch wel spannend!

Ik was totaal niet tevreden met de lay-outs die ik had. Ik heb vaak gewisseld en elke week ging ik wel opzoek naar een lay-out die wil bij mij paste. Ik zocht en zocht, maar nooit heb ik een lay-out gevonden die ik perfect vond! Vreselijk vond ik het! Totdat ik een aantal keer de lay-out Redwood tegenkwam. Ik was verkocht, ik vond het alleen persoonlijk niet nodig om er geld voor te betalen. 2 Maanden verder er nog niet de perfecte lay-out gevonden die ik wilde.

Ik was mijn vorige lay-out he-le-maal zat. Ik vond hem te rommelig, te saai en niet strak genoeg. Ik kon wel alles aanpassen, maar ik wist niet genoeg van de codes en photoshop om de lay-out helemaal eigen te maken.

oud

En daarom heb ik dus toch maar de lay-out Redwood gekocht en ik ben verliefd! Ik kan alle kleuren aanpassen en alles veranderen, zonder dat ik veel verstand moet hebben van codes en photoshop!

WAT IS ER NIEUW?

 • De lay-out ziet er mooi uit op de computer, maar ook op een telefoon op tablet. Met mijn vorige thema was dat echt een hel! Alles liep door elkaar en de button voor het menu was een Youtube icoon…
 • Ik wilde altijd al een balk bovenin hebben en een balk waar mijn categorieen in te vinden zijn. Dit is nog niet helemaal wat ik voor ogen had, maar bovenin vind je mijn categorieen en In de plaatje staan de links naar Nola, Inspiratie en een stukje over mij.

nieuwe lay out

 • Alles is clean en strak. Voor nu is het nog gewoon wit en zwart en als accent ligt roze. Wie weet veranderd dat binnenkort nog, maar voor nu vind ik het prima zo. Zeg eens eerlijk ziet het er niet beter uit?

Natuurlijk moeten er nog een paar dingen veranderen, maar voor nu vind ik het prima! Ik wil mijn instagram photobar nog strakker krijgen. Gewoon allemaal dezelfde grootte en tegen elkaar aan. Dus mocht je de perfecte instelling of plugin weten; stuur mij gerust een mailtje of laat een reactie achter! Ook wil ik kijken welke lettertype ik het mooiste vind en mijn logo bovenin heeft misschien nog wat meer aandacht nodig.

hbb

EN EN EN EN?

Ik ben er zelfs een beetje zenuwachtig door: Wat vind jij ervan? Merk je dat een link niet werkt, klopt er iets niet of staat er iets gek dan hoor ik dat heel graag!

XX Beaudine

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Patricia
  24 september 2015 at 20:14

  Super mooie lay-out! Ik heb zelf ook sinds eergisteren weer een nieuwe lay-out, dus ik weet hoe fijn het is als je ergens weer helemaal tevreden mee bent en je niet meer hoeft te ergeren aan bepaalde dingen.
  Patricia blogde onlangs over: Lifestyle – The Miracle Morning (Hal Elrod)My Profile

  • Reply
   Beaudine
   24 september 2015 at 20:32

   Ja ik ben hier ook onwijs blij mee! Nog een paar puntjes op de i en ik ben helemaal tevreden ☺️

 • Reply
  Anouk
  24 september 2015 at 20:41

  Zenuwachtig? Dat is nergens voor nodig joh! Het is hartstikke mooi geworden. 😀 Ik vind Redwood echt een prachtig theme, daar krijg je geen spijt van. 😀 Ook het lettertype dat je hebt gebruikt voor je header vind ik erg mooi. 🙂
  Anouk blogde onlangs over: 10 dingen die je moet controleren voordat je een artikel publiceertMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   24 september 2015 at 20:56

   Ja, stiekem toch wel een beetje! Bedankt voor je complimenten. Ben er tot nu toe echt heel blij mee!

 • Reply
  joy
  24 september 2015 at 20:52

  Heel mooi, echt een verbetering!
  joy blogde onlangs over: Help, Bibi the Bunny is shedding!My Profile

  • Reply
   Beaudine
   24 september 2015 at 20:56

   Thanks!

 • Reply
  Sanne
  24 september 2015 at 22:05

  Heel mooie layout, ik vind het vooral leuk dat je categorieën beter te zien zijn. 🙂
  Sanne blogde onlangs over: Mijn persoonlijke doelen – eekhoornMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   24 september 2015 at 22:32

   Dank je wel! Ik ben er ook heel blij mee. Ik wilde eerst lifestyle, mindstyle en persoonlijk in die 3 vakjes, maar die 3 categorieën zijn weer verdeeld in allerlei andere categorieën en dat werkte dus totaal niet haha!

 • Reply
  Lindsay | Beauty by Linds
  25 september 2015 at 00:47

  Haha, te grappig!
  Op dit moment heb ik in mijn taakbalk de demo van dit Redwood thema openstaan. Vind het ook een super mooi thema!
  Lindsay | Beauty by Linds blogde onlangs over: Hoe lang kan je make-up bewaren?My Profile

 • Reply
  Linda
  25 september 2015 at 11:04

  Goede keuze! Ik gebruik dit thema ook 😉
  Linda blogde onlangs over: 9 Verjaardags traditiesMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   25 september 2015 at 22:17

   Ohh! Wat leuk! Leuke blog heb je ook! Vind het thema een stuk netter eruit zien!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge