Persoonlijk

Een dag dat van mij alles sneller mag gaan!

Ken je dat een dag dat alles sneller mag gaan! Deze week ben ik snotverkouden en kan ik niet wachten tot ik weer normaal kan ademhalen of weer dingen kan proeven maar, dit is niet waar ik heen wil gaan. Al je 16 bent wil je dolgraag 18 zijn. Drank kopen want, ja dat voelde stoer. Als je 18 bent wil je op je eigen benen staan. Je wilt het allemaal zelf doen maar, helaas zit je nog op school en kan je niet op jezelf wonen. Daar heb je tegenwoordig een fulltime voor nodig.

Ik weet nog goed dat ik me zo volwassen voelde toen ik 18 werd. Eindelijk kon ik mijn ID kaart laten zien en alcohol halen! Ik voelde me trots. Toen ik mijn eerste mixjes haalde en ze niet eens vroegen naar mijn ID. Huh? Stom toch, was ik eindelijk zo trots om hem te laten zien; had ik hem niet nodig?

Toen werd ik 20 alles bleef hetzelfde. Drankjes kan ik halen etc. Uitgaan zoveel en legaal als ik kon bedenken. Ja ik voelde mezelf een stuk volwassener, kon het allemaal wel alleen aan en als dat niet zo was belde ik mijn moeder gewoon.

Nu wordt ik over 4 weekjes 21 jaar. Woehoee. Maar, op dit moment wil ik ouder zijn. Jaartje of 25. Dat ik eindelijk samen met Dylan kan wonen en alles zelf kan doen. Helaas zal ik eerst een fulltime baan moeten vinden. Anders kunnen we echt voorlopig niet samen wonen.. Dan kan ik eindelijk trouwen en verantwoord kinderen krijgen. Ja, ik wil best ouder zijn.

En dan straks als ik 30/35 jaar ben. Weet ik zeker dat ik heel graag jonger wil zijn. Gewoon onbezorgd alles doen wat ik leuk vind.

Hmm, ik kan je vertellen: ik ken geen toverstofje die ervoor zorgt dat ik plots 25 ben en dat ook blijf. Elke dag die ik leef moet ik genieten van alle dingen om mij heen. Dat ik nu nog niet samenwoon met Dylan, ja ach daar valt niks aan te doen. Voor nu geniet ik elke dag van het samen zijn met hem.

Zou jij ook graag ouder of jonger willen zijn?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge