Zwangerschap

Een baby en zwangerschap up-date!

Het is weer tijd voor een zwangerschap up-date. Ik ben bij de verloskundige geweest. Vandaag vertel ik jullie hoe dat ging, heb ik mijn eerste baby aankoop gedaan. Waar ik super blij mee ben!! En de komende week gaan we beslissen over de slaapkamers en welke baby spullen we allemaal moeten aanschraffen.

Zwangerschap.

Ik ben nu om precies te zijn 11 weken en 5 dagen zwanger. In mijn 9de week was ik best ziek heel erg ziek eigelijk. Was erg moe en had verschrikkelijke hoofdpijn. Ik besloot om toch maar even langs de dokter te gaan (ik stel het altijd uit.. maar ik merkte dat het nu echt moest.) Ik moest van de dokter even bloedprikken en 2 dagen later had ik de uitslag binnen. Vitamine D te kort! Dus nu moet ik elke morgen een vitamine pil nemen en in de avond wat voor de misselijkheid. Als ik hem niet vergeet ben ik de volgende dag niet zo misselijk.. en het werkt echt gelukkig! Dus ik voel me de laatste weken weer helemaal top fit gelukkig!

Echo tijd!

Vorige week was het weer tijd voor een echo. Ik vind dat nog altijd spannend! ik kan nooit wachten tot dat het zo ver is. Het is zo heerlijk om te zien dat er een klein (nu ongeveer 6,5 cm en 20 gram) baby in je buik zit. Jayden was samen met mijn moeder mee. En Jayden houd echt niet van te lang wachten of stil zitten. (Heeft hij denk ik van ze moeder..)

Jayden was daar lekker de boel op ze kop aan het zetten terwijl ik daar lag opzoek naar een baby in me buik. Ik zei tegen de verloskundige ” ik hoop dit keer op een rustig meisje.” Nou die dag op de echo was al te zien dat we de  ‘Rustig’ weg konden laten, ik heb echt waar 3 kwartier binnen gelegen. Omdat onze lieve baby zo druk aan het bewegen was dat we geen mooie foto konden maken. En dat we niet alles goed konden zien. Hadden we eindelijk een baby in beeld draaide hij/zij zich weer om.Na een hoop geduld was het dan toch gelukt. En kreeg ik zelfs 3 foto’s mee. en het belangerijkse is dat alles goed was en dat het hartje al goed te zien is! Volgende week heb ik mijn eerste afspraak in het ziekenhuis.

Eerste aankoop.

Ik heb mijn aller eerste baby aankoop al binnen! Met Jayden had ik speciale melk flessen omdat hij heel veel kraampjes had. Ik had gehoord van de Dr Browns flessen.

Dat is een speciale fles met een soort rietje. Dat rietje zorgt er voor dat de lucht uit de melk gaat tijdens het drinken. Waardoor je kindje geen lucht binnen krijgt en dus minder kraampjes krijgt. Ik had al van alles geprobeerd en dit was me laatste hoop. En het werkte zo goed! Dat ik nu ook die flessen wil gelijk! Nou kwam ik ze tegen via een marktplaats Facebook groep voor hier in de buurt. De flessen waren helemaal nieuw nog nooit gebruikt. Ipv 14 euro per stuk (Ja echt duur maar zeker het geld waardig) heb ik nu 2 flessen voor 5 euro. Dat kon ik natuurlijk niet laten gaan. Dus de flessen kan ik van me lijstje afvinken, nu de rest nog!

melk flessen

wat gaan we met de slaapkamer`s doen?

We zijn nog hard aan het na denken ver hoe de kinderkamer  word. Omdat wij maar 2 slaapkamers hebben komt de baby bij ons op de kamer en Jayden krijgt een nieuwe bed. Er staat dus een hoop veranderen in huis. Maar eerst hebben we in mei Jayden zijn verjaardag en dan kunnen we in huis beginnen.

Liefst Joanna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge