Persoonlijk

Dylan en Beaudine, 1 bed, 10 bed issues

Je kent het wel samen met je lieve vriend lig je in bed klaar om lekker te gaan slapen, maar vaak heb je ook dingen waarmee je dan moet dealen. Ik heb 10 ‘problemen’ die ik ervaar sinds ik elke dag bij Dylan ben.

Uitgebreid liggen

Ik kan er niks aan doen! Vaak genoeg word ik ’s nachts wakker en merk ik dat Dylan mij opzij probeert te duwen. Het staat er om bekent: <———–her side———–> <-his side->. Bij ons ik dit ook vaak het geval, zeker wanneer ik eerder naar bed ga. Dan ben ik altijd zo iemand die in slaapt valt in het midden van het bed :).

Dekens stelen

Nu is het in de zomer niet zo’n dingetje. Ik lig vaak genoeg onder een dekbed en Dylan onder een laken. Maar als we samen onder een dekbed of laken liggen…. Sorry Dyl ik houd ervan om mij lekker in een dekbed te rollen. Ohhh en nog een dingetje Dylan moet ALTIJD iets tussen zijn knieën hebben, vaak ligt de rest gewoon bloot, maar er moet en zal iets tussen zijn knieën zitten.

Hoesten & snotteren

Ik heb altijd een jaarlijkse hoestbui, in februari en echt ik kan de klok op gelijk zetten. Het vervelende alleen is; Dylan ligt hier ook wakker van. Vooral de kriebelhoest is vreselijk irritant, ik kom niet in slaap en Dylan ligt ook wakker van. En als ik Dylan heb aangestoken, is het zijn beurt en blijft hij hoesten en snotteren en lig ik net zo goed wakker.

Ramen open of toch dicht?

Ik lig tot het 25 graden is nog gewoon onder het dikke deken. Dylan daarin tegen ligt al vrij snel onder een laken, omdat hij het warm heeft. Ik heb alleen het probleem dat wanneer de ramen open zijn of de waaier ’s nachts aanstaat, ik gewoon heel snel verkouden ben en dan weer ongelofelijke keelpijn heb. Ik heb dus echt het liefste de ramen lekker dicht, terwijl hij ze echt open wilt. *zucht* Daar zullen we het nooit eens over zijn.

Tijd om te slapen

Dylan moet elke werkdag gewoon om kwart over zeven zijn bed uit en hij gaat dus voor 1 uur naar bed. Mijn werkrooster is in Niet-vakanties gewoon van 15.00-17.30 u ( nu ik werk als gastouder heb ik wel 2 ochtenden dat ik er ook vroeg uit moet, maar goed normaal gesproken kan ik gewoon lekker uitslapen) Vaak ben ik dus ook niet moe om de tijd dat Dylan naar bed gaat, maar dan start het dilemma; ga ik met hem mee of ga ik nog wat bloggen/tv kijken? Vaak ga ik gewoon met hem naar bed en check ik in bed nog even Instagram, Pinterest etc.

uitslapen

Nog zo’n dingetje nu denk je je kan heerlijk elke dag wel uitslapen, helaas ben ik zo niet en zit ik elke dag wel om 09:00 uur beneden. Nu ben ik in het weekend ook zo’n iemand. Ik kan dan wel tot 10.00 uur blijven liggen, maar daarna is het over en ben ik Dylan aan het wakker maken: porren, kietelen, kusjes geven en irritant zijn oeps! Tja, zo ben ik. Nu kan ik wel wat langer blijven liggen, als we zaterdagavond zijn wezen stappen, maar anders is het echt zo dat wij 11.00 uur beneden zitten…

Liefst bij de muur slapen

Het liefst slaap ik bij de muur, ik heb gewoon het idee dat ik dan meer ruimte heb. Eigenlijk maakt dit niet uit natuurlijk, ik pik toch wel Dylan’s plek in. Lees uitgebreid lezen. Ik voel me ook gewoon veiliger als ik tegen de muurkant lig en ik val niet uit bed natuurlijk haha!

Plassen

Wanneer ik niet naar de wc ben geweest voor het slapen gaan, moet ik er hoe dan ook ’s nachts gewoon uit. En als je dan ook nog eens bij de muur ligt kan het wel eens voorkomen dat ik Dylan wakker maak. Het is toch wel een barre tocht om helemaal over Dylan heen te klimmen.

snurken

Je kent het wel je hebt een avondje flink gestapt en ligt eindelijk om een uurtje of 6 in bed… Opeens uit het niks hoor je iemand naast je flink snurken, alsof hij hele bossen aan het kappen is. Ik snurk ook wel eens, maar dit heb ik alleen als ik dus heel erg verkouden ben. Dan voel je weer gepor in je zij en gemopper haha! Maar ach we kunnen er niks aan doen toch?

Tempratuur

Ik houd van warmte en Dylan van koud, zoals ik al zei ramen open of dicht, dikke deken of een laken. Wij zijn wat dat betreft twee hele verschillende personen.

Maar ondanks alles, houden wij wel heel veel van elkaar!

XX Beaudine & Dylan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge