DIY

DIY | achtergronden voor foto’s

Ik heb onwijs leuke achtergronden gemaakt voor het maken van foto’s. Bij bloggen denk je namelijk aan (mooie) foto’s. Nu kan ik totaal niet schilderen en dus zijn deze achtergronden totaal niet moeilijk!

 

Welk materiaal heb je nodig?
♥  Canvasdoeken
♥  Verf – Zelf gebruik ik acrylverf
♥  Kwasten
♥  Glas met water

Ik heb geen tussen foto’s gemaakt.. Ik was veel te enthousiast!

achtergrond3

 

Hoe ben ik te werk gegaan?
♥  Ik heb alle kleuren die ik wilde gebruiken op een rij gelegd. Oranje en lichtgroen heb ik gemixt. Daarna heb ik van elke kleur een dikke streep gemaakt. Dit hoeft niet netjes, de focus ligt niet op de kleuren. Als je een foto maakt zie je sneller het product als het schilderij.
♥  Als de kleuren zijn gedroogd, maak je met schilderstape een figuur dat je wilt. Ik heb voor een zigzag  figuur gekozen. Nu kun je die een kleur geven zoals je zelf wilt. Ik ging voor wit maar, misschien vind je goud wel mooi!
♥  Als dit droog is kun je de tape eraf halen en is je mooie achtergrond klaar!

–———–

achtergrond2

Hoe ben ik te werk gegaan?
♥  Deze is nog makkelijker. Ik koos weer voor vrolijk kleuren en heb de lciht roze en lichtblauwe zelf gemengd.
♥  Nu is het een kwestie van random strepen maken. Net zolang tot jij vindt dat het vol genoeg is!
♥  Je kunt deze in verschillende kleuren maken. Zo zijn felle kleuren leuk in de zomer, warme kleuren in de herfst en pastelkleuren in de lente!

———

Het resultaat;

achtergrond

Hoe vind jij deze achtergronden?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge