Persoonlijk

2 briljant mooie hoesjes van Smartphonehoesjes

Elke dag zit ik te prutsen met mijn ovkaart, rijbewijs en pinpas. Hoe neem ik dat mee, elke dag weer mijn grote portemonnee mee? Ik mocht opzoek naar een oplossing via smartphonehoesjes. Of ik een oplossing heb gevonden vertel ik vandaag in dit artikel!

Nou ik heb dus echt een oplossing. Via smartphonehoesjes.nl kwam ik twee hele gave hoesjes tegen voor mijn telefoon! Het zijn twee booktype hoesje. Een booktype hoesje is een hoesje die je dicht kan klappen en waarbij je meerdere pasjes kwijt zou kunnen.

Fab Aqua star telefoonhoesje

Wauw wat een prachtig hoesje. De kleur bruin spreekt mij echt heel erg aan. Daarnaast vind ik de sterren ook heel mooi. De combi van bruin en blauw mag van echt vaker gebruikt worden. Toen ik heb zag op de site wilde ik hem gelijk hebben. In totaal passen en twee tot vier pasjes in. De sluiting is een magneet die sluit op de achterkant. Mijn telefoon zit er goed in en hij sluit ook erg goed aan!

Turquoise suede book hoesje

Deze heb ik tot nu toe het vaakst gebruikt. Toen hij binnenkwam heb ik mijn telefoon erin gedaan en niet meer eruit gehaald. Hij is niet stijf. Sluit goed aan en mijn dagelijkse pasjes kunnen erin! Yeah! Daarnaast vind ik de kleur en de stof echt heel fijn. Ik heb het idee dat mijn telefoon goed wordt beschermd.

Smartphonehoesjes.nl

Toen ik de site bekeek kwam ik erachter dat het eigenlijk een overzichtelijke site is. Naast hoesjes zijn er ook accessoires te koop zoals: laders, kabels, camera’s etc. De kwaliteit is goed en dat vind ik ook qua prijsverhouding. Het assortiment is heel divers en wisselend. Elke keer staan er weer nieuwe hoesjes op!

Ik ben dan ook echt heel tevreden met smartphonehoesjes en zal ook zeker hier vaker mijn hoesjes of accessoires kopen! Voor de volledigheid van de bescherming schaf je een glas screenprotector aan voor op het beeldscherm van je toestel. Dit voorkomt krassen (van bijv. sleutels) en maakt de kans op barsten in je beeldscherm aanzienlijk kleiner. Ik neig stiekem een beetje naar de kleur lichtblauw valt dat jou ook op? Terwijl dit niet eens mijn lievelingskleur is hahaha! Naast de designs die in de webshop staan, kun je ook je eigen hoesje maken.

Q: Welke vind jij het leukste?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  31 mei 2017 at 11:04

  Zo’n booktype-hoesje waar ik kaarten in kwijt kan, heb ik ook nog nodig. Oh, of een lekker schokbestendig, want ik ben iemand die haar smartphone geregeld laat vallen, haha.
  Jessica J. blogde onlangs over: Complete mondverzorging zónder schadelijke ingrediëntenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge