Blond Amsterdam stash #5

Het is weer tijd voor een nieuwe Blond Amsterdam stash! Nummer 5 dit keer! Aan het einde van het artikel krijgt deze editie een hele aparte wending iets wat ik NOOIT had verwacht!

Blond Adam6
Hier heb ik twee verschillende bordjes. De ontbijtbordjes. In totaal heb ik 3 groene en 1 rode. Geen idee hoe dat is gekomen haha!
Blond Adam5
Blond Adam4
Deze set voorraadpotten, heb ik compleet. Eentje voor snoep, eentje voor thee en eentje voor pasta. Ik vond ze gewoon enorm vrolijk en daarom wilde ik ze ook graag hebben. Uit mijn hoofd heb ik ze allemaal gekregen. Een setje waar ik heel blij mee ben!
Blond Adam8 Ohhhhh de leukste dinerbordjes! Ik ben echt heel blij met deze borden. Ook hier heb ik er drie van in totaal. Eentje is helaas gesneuveld dus daar moet nog een nieuwe voor komen!
Blond Adam2
Blond Adam1 Deze leuke koekjespot heb ik gekregen van de leukste vriend! Dit is het kleinste koekjespot. Op elke kant staat een super leuk plaatje! I’m in love with this!
Blond Adam7 Dit zijn twee pastaborden. Hier had ik het al eerder over, deze twee zijn de andere. Ik heb dus vier pastaborden maar van twee verschillende series!
Blond Adam De pollepelpot! Ik ben echt heel benieuwd hoe mijn keuken er later uit zal zien! Wel weet ik dat het een kleurrijk gebeuren wordt!

En dan nu eigenlijk het aller spannendste. Wat is eigenlijk de totale waarde van mijn Blond amsterdam? Voorlopig komt er geen einde aan, want van het weekend had mama alweer twee bekers voor mij scoort (de broertjes van winter and autumn. Summer and spring!) Die twee zijn dus nog niet meegeteld.

DE TOTALE WAARDE VAN MIJN BLOND AMSTERDAM STASH IS……….

 

€1605.35

Wat?! Dit is iets wat ik nooit maar dan ook echt nooit had verwacht! Zoveel geld wauw! Stel je even voor dat is gewoon een dikke maandsalaris! #oeps!
Nou dat was het dan de vijfde editie, maar ook de laatste! Wat ging dat hard!

Welke items vind jij het leukst?

See you next time,
Beaudine 😍

Check ook de andere artikelen:
– Blond Amsterdam stash #1
– Blond Amsterdam stash #2
– Blond Amsterdam stash #3
– Blond Amsterdam stash #4

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge