Persoonlijk

Ben ik een avondmens of ochtendmens?

Ik ben een avondmens!
Heerlijk die rust die er dan is. Alles lijkt 10x makkelijker te gaan, de DIY zien er 10x makkelijker uit en al mijn moeheid is direct weg! Ja ik ben een avondmens dat is 100% zeker.

early night

De avonden:
Mijn avonden zijn niet spectaculair. Vaak even bloggen en plannen of filmpje kijken. Vaak denk ik: ‘Het is pas 21:00 uur?’ Maar de volgende keer dat ik de klok kijk is het 0:00 uur en dus tijd om naar bed te gaan want, vriendlief moet er weer op tijd uit. Ik weet van mezelf dat ik echt lang op kan blijven. Het lijkt wel alsof ik 10x meer inspiratie en energie heb.

Maar dan…
De volgende ochtend een ware ‘hel’…
Als ik er uit moet voor afspraken of werk ben ik niet uit mijn bed te slaan. Mijn wekker snooze is 30x en na het snoozen wil ik er echt niet uit. Wat is dat toch met die ochtenden. Eenmaal beneden zit ik er als een zombie bij (voor mijn gevoel) en na een uurtje voel ik me pas echt wakker. Het is ook niet verstandig om in dat uurtje tegen me te praten want, ik hoor je niet en ik reageer behoorlijk kortaf. Zo ben ik dus wees gewaarschuwd.
Nee, ochtenden zijn niet zo mijn ding…

klok

Geen wekker betekent voor mij:
Heb ik geen afspraken staan dan zet ik ook geen wekker. Mijn biologische klok staat op 9:00u (behalve op zaterdag) en ik merk dat ik dan ook echt wakker ben. Zelfs als ik ben wezen stappen op zaterdagavond gaan mijn ogen open en zie ik op de klok dat het 9:00uur is, ik kijk naar mijn vriend, die ligt nog heerlijk te slapen. Misschien een goed idee om me ook nog is om te draaien. Als het dan 10:00uur is moet ik er echt uit dan kan ik niet meer blijven liggen.

Ben jij een ochtendmens of avondmens?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge