Zwangerschap

Baby spullen.

 

We hebben eindelijk een paar knopen door gehakt. Welke kleuren worden het? Nemen we een ledikantje of toch een wiegje? Wat hebben we echt nodig en wat hebben we al? En ik heb een nieuwe baby aankoop gedaan! Ik zal jullie vertellen wat we tot nu toe hebben.

Welke kleuren worden het.

Ik ben ineens verliefd op mint groen! Nooit bij stil gestaan tot Beaudine het eigelijk zei. Ik ben toen is gaan kijken op internet en wat een leuke kleur. je heb alles in die kleur! Dus we gaan baby accessoires kopen in mint groen en roze/blauw (we weten het geslacht natuurlijk nog niet) ook nemen we witten spulletjes, zoals speugdoekjes, dekentjes, hydrofiele luiers (hoewel je die ook tegenwoordig in alle kleuren heb)

Nemen we een ledikantje of toch een wiegje?

ik wil heel graag een wiegje, bij Jayden hadden we die niet omdat we het eigelijk onzin vonden. Waarom eerst 6 maanden een wiegje en daarna weer een ledikantje? Nu wil ik graag een wiegje en heb (bijna) mijn vriend overtuigt. Waarom juist nu wel? Nou wij hebben niet zo veel ruimte in onze slaapkamer. Omdat wij een hele grote kleding kast heb staan kunnen we niet veel veranderen. Daardoor hebben we een klein gedeelte waar de baby bed kan staan. En omdat een wieg minder ruimte in neemt leek mij daarom een wieg het beste. En hoop ik voordat de baby in een ledikantje over gaat wij al verhuist zijn.

Wat hebben we allemaal nodig? En te hebben we nog?

Aangezien we voor een wieg gaan gaan we opzoek naar een wiegje. Nog maar goed ook want Jayden heeft een nieuw bed gekregen en met uit elkaar halen van zijn ledikant ging die kapot dus waar we ook voor gaan er moet een nieuwe komen. We gaan ook kijken voor een nieuwe kinderwagen deze krijgen we van mijn moeder en zus. De kinderwagen van Jayden kan geen 2de ronde mee dus dat word opzoek naar een nieuwe. Veder hebben we een nieuwe schommelstoel nodig (dat is gewoon een super uitvinding vooral als je even je handen vrij moet hebben) de box van Jayden hebben we nog dus die gaan we uit de schuur halen en klaar. Veder hebben we kleine aankleed dingen nodig wat precies moeten we nog even goed naar kijken.

Naar de baby winkel.

Van het weekend zijn we naar de baby dump geweest. Ik ben verliefd op die winkel!  Het is dat Jayden niet zo veel geduld heeft (dat heeft hij van zijn moeder..) want anders kan ik daar uren rond lopen. We gingen nog niks kopen alleen even rond kijken ideetjes op doen en vooral verliefd worden op van alles. Toch kon ik het niet laten. Ik liet mijn ogen allen op een super leuk setje en ik moest die zeker hebben. Was het ook nog eens korting dagen dus had gelijk 2 t-shirts en een broekje mee genomen. Ik pakte het vast het was zo klein ik was opslag verliefd. Ook waren de kruik zakken in de aanbieding en die moest ik juist net hebben. Dus daar heb ik er ook 2 van mee genomen.

Ik kan hier uren naar kijken en zo van genieten. Hoewel ik nog best ziek ben in de ochtend geniet ik er vooral van. Ik merk zelfs dat als ik in de avond op de bank zit dat ik iets voel. Niet echt een schop maar meer een beweeg gevoel. Het kan voor mij niet snel genoeg gaan. Ik zei tegen mijn Vriend: “waarom vliegt 2 jaar zo voorbij (Jayden is zondag jarig en word alweer 2!) en duur 9 maanden een eeuw!”

Zaterdag vieren we Jayden zijn verjaardag.We gaan een een top feest maken voor Jayden en natuurlijk ga ik jullie maandag alles vertellen over de voorbereiding en wat een geweldige feest het was geworden.

Liefst Joanna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge