Persoonlijk

Als ik de baas zou zijn van…

Wat als ik de baas zou zijn van Nederland. Wat zou ik willen veranderen en wat zou ik in mijn leven willen veranderen?

ALS IK DE BAAS ZOU ZIJN VAN NEDERLAND:

Ik zou zorgen dat de daklozen in Nederland meer een dak boven hun hoofd hebben.
Dus meer opvanghuizen plaatsen en zorgen dat er eten en drinken is. Zodat er minder daklozen zijn in bv Amsterdam en Rotterdam.

Ik zou zorgen dat er geen gemopper meer is over geld.
Bv door de boodschappen goedkoper maken, geen leeftijdsdiscriminatie of ‘geen ervaring’ bij sollicitaties/vacatures.

Overvallen en moorden komen duur te staan.
Ik vind dat als jij een overval of moord pleegt je echt op de blaren moet gaan zitten. Niet dat je er met 2 jaar vanaf komt. Zij hebben de mensen van de overval of nabestaanden van de overledene een rot leven bezorgd. Zij hebben ervoor gezorgd dat de mensen slapeloze nachten hebben. Daar kom je als ik de baas ben van Nederland echt niet zomaar van af!

De koopprijs van huizen zijn niet belachelijk duur.
Ik had het van de week nog met Dylan over: ‘we kunnen met emigreren.’ Als ik zie wat een huis kost in het buitenland ben je 10x zo weinig kwijt als in Nederland. Want ja ik droom van een groot alleen staand huis met een grote tuin. Maar ik zou niet zonder mijn familie en vrienden dus dan wordt het wel een heel groot huis als ik ook nog mijn familie en vrienden mee wil nemen!

PERSOONLIJK

Eigen tijdschrift.
Ik zou dolgraag een eigen tijdschrift willen. Eigen redactrice zijn. Eentje met zo’n glossy voorpagina en waar je veel over beauty, lifestyle en DIY is zitten! Ja dat zou ik willen.

Een goed draaiende site.
Ik ben gek op het schrijven van nieuw posts. Ik merk dat er al me creatie en inspiratie in kwijt kan. En als ik dat ook nog eens kan delen met jullie… Ben ik best wel gelukkig.
Ik hoop echt dat deze blog, een goede draaiende site word met voldoende bezoekers.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge