Persoonlijk

Alleen zijn, wat doe ik dan?

framboos

Alleen zijn, we kennen het allemaal. Verveel je je of heb je echt even geen idee wat je vandaag moet doen? Lees dan snel verder, want vandaag vertel ik wat ik allemaal doe tijdens het alleen zijn. 

OPRUIMEN

Raar hé, maar soms vind ik het heerlijk om lekker op te ruimen. Ik ruim de vaatwasser uit en maak het aanrecht heerlijk schoon. Verder ruim ik de salontafel en eettafel op en ga ik lekker wasjes draaien. Ik ruim de slaapkamer op en als alles netjes is: kijk ik na hoe goed ik het allemaal gedaan heb. Ja ik geef mezelf een schouder klopje en mag ik lekker doen wat ik leuk vind.

SCHOONMAKEN

Schoonmaken… Niet iedereen vind het leuk om te doen. Nu het nog een beetje aan het nazomeren is vind ik het heerlijk om nog schoon te maken en dan neem ik het er natuurlijk goed van. Ik zorg opnieuw dat 100% NL op staat (dan kan ik lekker meeblèren) en ik ga lekker aan de slag. Stofzuigen, dweilen en wc schrobben (vreselijk werk, maar het moet) Ik vind het heerlijk wanneer ik na het schoonmaken lekker op de bank kan ploffen en kan kijken na hoe schoon het nu eigenlijk is!

BLOGGEN

Ik vind het heerlijk om te bloggen wanneer niemand er is. Ik maak een kop thee, zorg voor wat lekker en zet goede muziek op. In alle rust typ ik mijn artikelen en zoek ik mijn foto’s uit. Natuurlijk blog ik ook wel eens als er iemand thuis zit, maar ik merk dat ik dan persoonlijk erg snel ben afgeleid.

FOTOGRAFIE

Sinds mijn nieuwe camera, vind ik het heerlijk om gewoon lekker te fotograferen (wat klinkt dat chique ;)) Aan het begin heb ik heel vaak dingen gefotografeerd om lekker één te worden met mijn camera. Nu ben ik vooral blog gerelateerd aan het fotograferen. Wel is de planning om met kerst en oud en nieuw mijn camera mee te nemen. Lekker alle die mooie momenten vast te leggen. Voor kerst heb ik al een photo booth klaar liggen en de vuurwerk instelling staat al klaar op mijn camera. Ik ben wat dat betreft bij klaar voor kerst en oud & nieuw!

VLOGS KIJKEN

In het weekend check ik standaard de vlogs van Hans en Shifra en doordeweeks kijk ik Onnedi (vinden jullie ook niet dat Dolly een kopie is van Nola?) en Jill. Ik vind het heerlijk om lekker even te niksen en de vlogs terug te kijken!

HOELAHOEPEN

Naast paaldansen doe ik ook aan hoelahoepen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het de laatste tijd wel een beetje aan verwaarlozen ben, maar normaal doe ik het twee keer per week en terwijl ik aan het hoelahoepen ben check ik de vlogs. Zo kan ik ook precies zien hoe lang ik aan het hoelahoepen ben.

Wat doen jij als je alleen bent?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sabine
  16 december 2015 at 15:03

  Heerlijk allen rommelen in huis! Muziekje op en schoonmaken maar 😛 Niet dat ik dat leuk vind ook, maar een schoon en opgeruimd huis is zó fijn! Dus daarna lekker relaxen 😀
  Sabine blogde onlangs over: KerstlunchMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge