6x accessoires voor in de badkamer

badkamer accessoires

Vandaag is het tijd voor de badkamer. Qua inrichting is het vrij standaard, maar ik wil er wel iets super moois van maken. Ik wil met accessoires er een bepaalde sfeer creëren.

Over de badkamer heb ik het eigenlijk nog niet gehad. Wij hebben witte tegels op de vloer en de muur. En de muurtegels lopen ook echt van plafond tot aan de grond. Het is dus allemaal vrij wit. Wel vind ik dit makkelijk om er mee te combineren. Wit is makkelijker als bijvoorbeeld grijze tegels.

De kleuren:

Ik heb een liefde gekregen voor mintgroen. In mijn puberjaren was dit altijd appeltjesgroen, maar ik moet er nu niet aan denken om een badkamer appeltjesgroen te maken haha! Nee mintgroen dat gaat het worden.

De badkamer accessoires:

Als handdoeken heb ik lichtblauw, neigt naar mintgroen, en grijs. Dat is dus eigenlijk wat ik wil qua kleur. Ik wil heel graag een badmat want dat mis ik nu toch wel. Ik sta nu op een handdoek, maar een badmat lijkt mij gewoon heel fijn! Een spiegel voor mijn make-up dat is een letterlijke must! Ook wil ik graag een rek of kast waar de handdoeken komen te liggen en moet het lekker ruiken! Mijn badkamer moet een plezier zijn!

accessoires badkamer

 

Badmat H&MMinizeep XenosHanddoeken HEMA

Spiegel H&MRek XenosGeurstokjes HEMA

 

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge