Food

Karvan Cévitam GO

We weten allemaal dat we goed moeten drinken maar, soms heb je al genoeg gedronken en heb je zin in wat anders. Ik houd echt niet van water het is smaakloos en saai. In Amerika en Engeland zijn de liquid water enchancers al ongelofelijk populair en nu komt Karvan Cévitam in Nederland met iets nieuws: Karvan Cévitam GO.

Karvan Cévitam GO

♦ Pluspunten Karvan Cévitam GO

Karvan Cévitam GO is een meeneemflesje met anti-lek dop en een knoeidop. In een flesje zit 45 ml en daar kun je zo’n 6 liter ranja mee maken! En dat is zo’n 20-30 glazen water met een smaakje!

En natuurlijk maakt Karvan Cévitam niet met één smaakje, nee er zijn 5 Karvan Cévitam GO smaken: aardbei, cactus lime, citroen, icetea citroen en rood fruit.

Karvan Cévitam GO is meer geconsenteerd siroop als de gewone flessen van Karvan Cévitam. Dit houdt in dat je met een meeneemflesje net zo lang doet als een gewone fles!

Dit is nog niet alles! Wat na een glas limonade hoef je je niet schuldig te voelen over het feit dat je teveel calorieën binnen krijgt want, er zitten namelijk 5 calorieën per glas in.

Karvan Cévitam GO

♦ Hoe gebruik je Karvan Cévitam GO

♥ Je vult je eigen fles met water.
♥ Doe er een klein beetje Karvan Cévitam GO in.
♥ Dop erop, even schudden.
♥ Voilà, je eigen water met een smaakje voor onderweg!

♦ Waar te koop?

Karvan Cévitam GO kan je vinden in diverse supermarkten bij de grote flessen van Karvan Cévitam.
Een flesje Karvan Cévitam GO kost €2,99. Dit is iets duurder als de normale flessen van Karvan Cévitam, die zijn namelijk €2,49. Maar hé je hebt geen plakbende in je tas!

Website Karvan Cévitam

Wat vind jij van Karvan Cévitam GO?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    100ste post op HappinessbyBeaudine | Happiness by Beaudine
    23 september 2015 at 21:04

    […] 1. Karvan Cétvitam GO! […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge