Lifestyle

6 dingen al je je verveeld!

We hebben allemaal wel zo’n dag. Nergens zin in, te lui om wat te doen, vrienden die druk zijn. Je verveelt je hopeloos! Ook ik heb wel eens zo’n dag. Tijd om iets te gaan doen en aan de slag te gaan! Hier heb ik 6 dingen die je kan doen als je je verveelt!

– Bakken
Ik hou van bakken, het liefst ben ik er elke dag mee bezig maar al dat lekkers krijgen we natuurlijk niet op! Maar ik vind het ook leuk om gewoon te koken! Een nieuw recept uitproberen bijvoorbeeld!


– DIYen
DIYen (DoItYourself) is toch gewoonlijk? Op pinterest zijn zat leuke DIY te vinden!

DIY-Tea-BagsCitrus-Coasters


– Bureau opruimen reorganiseren
Geloof me je kamer knapt er van op! Alles eraf en uitzoeken maar. Ik weet nog goed dat ik was geslaagd voor mijn opleiding onderwijsassistent wat heb ik toen een hoop weggegooid! Eindelijk kon alles weg! Heb natuurlijk nog wel veel dingen bewaard. Die zitten allemaal in dikke mappen. Maar de rest heb ik allemaal weggegooid!


– Wandelen
Wandelen doe ik best vaak als mijn lieve hondje er is. Dan ga ik gewoon stukje lopen. Ik zie dat zij er van geniet maar ik zeker ook wel! Eerlijk als het zonnetje schijnt, dat is toch gewoon genieten?


-Vakantieboek of fotoboek
Maak een vakantieboek met alle foto’s van de vakantie. En plak dit in één boek of je doet alle foto’s van de uitstapjes en/of weekendjes weg samen met je vriend of vriendin erin! Versieren maar! En je hebt een leuk boek.

Of maak een Filofaxing!! Dit zag ik van de week voorbij komen en ook ik ga me er maar eens in verdiepen! Ik ben namelijk super enthousiast.


– Serie kijken
Niks maar dan ook niks gaat bij mij boven serie kijken. Gossip Girl, Scandal, Grey’s Anatomy. Ik pak me laptop, met dekentje op de bank, een kop thee en wat lekkers en voor ik het weet hoor ik de deur opengaan en staat me lieverd in de deuropening! Jep ik heb nooit een idee van tijd als ik mijn favoriete serie bekijk!

gossip greyscandal

Klik op de plaatjes voor de site 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge