5x items die op mijn wishlist staan

Hoe is jullie dagje? Voor vandaag heb ik een paar items bij elkaar gevoegd die ik echt heel graag zou willen! Al die items wil ik jullie dolgraag laten zien! Er zit zelfs een nieuw merk tussen die ik ontdekt heb.

Als eerste de mokken. De mokken zijn van het merk Dutch rose. Een merk die ik ontdekt heb bij een tuincentrum bij ons uit de buurt. De tekst en lettertypes zijn geweldig leuk en daarnaast hebben ze heel veel verschillende mokken. Er staan twee luchtjes tussen, deze zou ik graag willen hebben want heel veel parfum heb ik niet meer. De MAC lipsticks staan al heel erg lang op mijn wishlist dit zijn Faux en Flat out fabulous. Als laatste staat de tweexy ertussen. Hier kan je je nagellak inzetten en die om je vinger doen. Zo kan je makkelijker op elke plek je nagels lakken. Hoe chill zou dat zijn. De linkjes van alle producten staan onderaan het artikel!

Dutch rose mokkenBlack opium

TweexyMAC Daisy

Welk product staat er op jou wishlist? Let me know!

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge