Persoonlijk

5 leukste quotes die ik afgelopen maand heb gezien!

Wat ben ik gek op quotes! En hoe toevallig zijn ze nog waar ook!
Ik heb hier een aantal quotes staan die ik zelf heel leuk/mooi vind!
Vaak zoek ik quotes over life, happiness, friendship of love.
Gewoon omdat ze vaak zo waar en mooi zijn!
responsible-for-my-own-happiness


life-1

Dit plaatje ❤❤❤❤❤

Ik weet het nog goed. Ik had net te horen gekregen dat ik de wiscat niet had gehaald. En dus moest ik stoppen met de pabo. Ik was verschrikkelijk boos en teleurgesteld. Ik had er namelijk alles aan gedaan! van bijles tot aan elke dag 2uur oefenen. Maar toen ik dit plaatje zag dacht ik; ‘Oké, het is balen maar je moet door!’ Het leven gaat door en ik moet verder kijken. Hoe moeilijk het ook is om een droom op te geven!

tumblr-quotes-2

Lachen, lachen en nog eens lachen. Dit moet gewoon elke dag! Hoe somber ik ook ben! Lachen is het codewoord voor een geslaagde dag!


images

Haha! Dit is toch perfect? Ik ben stapel verliefd op mijn lieve vriendje! Afgelopen februari waren we 2 jaar samen. En echt ik ben voor elke dag dat we samen zijn dankbaar! Het is gewoon perfect!


00308c5d88fa0689ff72dfdd4542f95d

Mijn allerbeste vriendinnetje is blond! En ik ben bruin. Het past gewoon perfect! We vullen elkaar aan. Vrolijken elkaar op! En vooral we kunnen alles maar dan ook echt alles aan elkaar kwijt! Ik mis haar nu enorm omdat, we samen zijn begonnen aan de pabo. Maar zij nog wel op de opleiding zit! We zijn elkaar dus niet meer elke dag!! Maar de liefde voor haar is zeker niet minder!


dream-quotes-7

Ik ben gek op dromen! Ik heb zat dromen over hoe mijn toekomst eruit moet zien. Wie nu niet? En het liefste laat ik elke droom uitkomen (als het mogelijk is tenminste!) Ik zou dus zeggen droom elke dag over dingen en probeer het te realiseren!
Dit waren mijn quotes van afgelopen maand!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    DIY | Quotesboekje | Happiness by Beaudine
    24 maart 2015 at 17:59

    […] is het al een beetje op gevallen maar ik ben gek op quotes. Overal staan quotes. Een mapje op internet met allerlei websites, Pinterest staat vol met quotes, […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge