Lifestyle

5 artikelen die ik leuk vind!

Ik ben een blogger, ja dat weten jullie inmiddels wel. Maar naast bloggen check ik zoveel blog posts van anderen of kijk ik de nieuwste vlogs! Super leuk om te doen! Vandaag heb ik 5 artikelen waar ik onwijs blij mee ben of die ik fijn vond om te lezen!

Come Moda

We beginnen met een artikel op Come Moda. Kim is een dame die gek is op fashion, ze studeert en werkt in een kledingwinkel. Ze is perfectionistch en wil alles uit haar dag halen. In dit artikel vertelt ze over de tangle teezer. Iets wat op mijn verjaardagslijstje staat en wat ik anders zelf heel graag wil kopen. Meer over de tangle teezer vind je op haar blog!

Dansen in de storm

Dansenindestorm.nl is van Kim, ze is 19 jaar jong. Haar blog is een soort uitlaatklep waarin ze je meeneemt onder welke omstandigheden ze leeft. Echt een aanrader! Ze plaatste 19 mei een post over het verleden en echt ik heb het zo geboeid gelezen! Ik vind het zo dapper dat ze dit geschreven heeft! Lees hier het artikel waar ik het over heb: Ik heb gelogen…

A cup of life

Shifra volg ik iedere dag. Haar vlogs, artikelen echt alles! Ze is zo ongelofelijk creatief, heeft een super lief hondje en haar man is ook een belangrijk deel in haar leven. Daarom heb ik ook gekozen voor een categorie; DIY. Ze heeft in haar woning zulke leuke dingen gemaakt en legt super veel uit.

Lovely momma

Op lovelymomma.com schrijft Romy. Ze is 19 jaar jong en een fulltime moeder. Ze schrijft over lifestyle, haar overwinningen als jonge moeder. Haar manier van schrijven vind ik onwijs fijn en daarom blijf ik vaak nog even hangen. In dit artikel heeft ze na lang wachten eindelijk haar laptop binnen, maar eigenlijk vind ze er niks aan en gaat hij zo weer retour! Klik hier voor het artikel!

Lisanne leeft

Lisanne is een dame van 22 jaar jong en heeft een aantal dingen waarmee ze elke minuut mee moet dealen; ziekte van Hashimoto, fibromyalgie, CVS, PDS, chronisch B12 tekort en een glutenintolerantie. Ondanks al deze dingen staat ze zo ongelofelijk positief in het leven en ook zij probeert er elke dag iets moois van te maken! In dit artikel schrijft ze over een tip bij de action, namelijk tekstsjablonen! Ik ben helemaal fan!

Wat vind jij van deze posts. Ben je net zo enthousiast als ik?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge