Blond Amsterdam stash #1

blond amsterdam

In 2016 heb ik alweer een aantal items gekocht van mijn favoriete merk: Blond Amsterdam. Nu leek het mij zo’n leuk idee om jullie mijn Blond Amsterdam stash te laten zien. Alles staat nog bij mijn ouders en dus had ik bedacht om telkens een paar dingen mee te nemen. De volgende dag ben ik gelijk aan de slag gegaan, alles stond erop. Er was alleen één probleem… Van dit kleine deel wat ik meegenomen had, zijn al 17 foto’s gemaakt. Daarom leek het mij het verstandigst om deze stash te verdelen in verschillende delen! Vandaag dus deel 1!

blond amsterdam

Van deze schaatjes moet ik er nog eentje: ‘You are the cherry on my cake’. Dan heb ik ze allemaal 🙂

blond amsterdam

Hier heb ik helaas één dubbele en mis ik er nog twee. Dit komt omdat ik echt vaak heb gedacht dat ik cool down nooit had. Tot nu toe heb ik ze nog niet verder gezien!

blond amsterdam

Deze set heb ik helemaal compleet. Er bestaat nog één mok (bijna hetzelfde als de linker), maar ik vond dit zo veel leuker!

blond amsterdam

Ik heb in november 2015 al deze gebaksbordjes (10!) voor een spotprijsje overgenomen van iemand. Ik wilde deze graag als gebakbordjes want ze zijn zo vrolijk! Dan krijg je toch zin om je taartje op te eten?!

blond amsterdam blond amsterdam

Deze twee heb ik eigenlijk van mijn lieve mama gehad. Ik vond ze zo leuk! In maart 2016 komen ‘spring & summer’ uit. En wat ik vernomen heb, heeft mama ze al gereserveerd!! Dan is deze set binnenkort ook compleet!

blond amsterdam blond amsterdam

Deze super lieve en schattige glazen moest ik hebben. Deze heb ik vorige week binnen kregen en ik kan niet anders zeggen als dat ik echt stapel verliefd ben geworden op deze super pareltjes!

blond amsterdam blond amsterdam

Deze twee pasta borden heb ik gekocht met een fashioncheque, ze zijn het zelfde formaat als de andere pastaborden van Blond Amsterdam, maar ik vond ze te leuk om te laten liggen!

Wie is er nog meer zo’n fan van Blond Amsterdam?

See you next time,
Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge