Persoonlijk

TAG: Happiness tag

happiness

 Het is tijd om er een beetje happiness in te gooien. Daar gaat mijn blog ten slotte over. Ik vond deze tag bij meerdere bloggers en doordat ik hem zo leuk vond, heb ik hem overgenomen. Kijk je mee naar een blogartikel vol happiness?

♥  Van welk eten wordt je blij?

Mij doe je op dit moment groot plezier met chocolade, cupcakes en banketbakkersstaaf. Maar laten we niet al te ongezond doen ook dolgraag risotto, mama’s spaghetti, pizza en bloemkool. Terwijl ik dit typ snoep ik een rol Rolo weg!

♥  Welke film maakt je vrolijk?

Ik heb niet echt een bepaalde film. Geef mij maar vriendlief, Netflix, thee en een dekentje! Dan is mijn avondje compleet. We kijken verschillende series van horror tot romantisch.

♥  Van welk kledingstuk wordt je vrolijk?

Op dit moment de trui van H&M die ik rechts op mijn profielfoto aan heb! Echt een super lekkere trui. Verder vind ik mijn leren broek fijn en draag ik vaak rokjes met een panty! Ja, dat zijn de diegene waar ik mij fijn in voel en wanneer ik mij fijn voel, word ik vrolijk!!

♥  Van welke beautyproducten wordt je blij?

Ik ben op dit moment helemaal fan van DKNY My Ny! Wauw wat vind ik die heerlijk! Verder gebruik ik zoveel beautyproducten dat ik echt niet kan kiezen! Het meest gebruikte merk is Essence of Catrice. Dat weet ik dan weer wel haha

♥  Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Ik heb er zo ongelofelijk veel! Maar wist je al dat ik het allerliefste vriendje heb van de heeeeeeeeeeeellllleeeeeeeee wereld? Hahaha! Ik ben het gelukkigste meisje op de aarde!

♥  Van welke muziek wordt jij blij?

Van alles. Van Top 40 tot aan Nederlandse muziek. Ik zat van de week met een vriend in de auto, samen hebben we toen mee gezongen met Andre Hazes. Van zulke dingen kan ik echt genieten. Tijdens het schoonmaken staat altijd 100% NL aan. Ik vraag me wel eens af: ‘zullen de buren last hebben?’ haha

♥  Wat doe jij op dagen dat jij je down voelt en weer happy wilt voelen?

Het liefst lig ik bed, kijk ik vlogs op YouTube en wil ik zo lang mogelijk douchen. Verder wil ik het liefste dat er thee wordt gemaakt of dat Dylan per direct op zoek gaat naar chocolade! Ook vind ik een knuffel heeeeel fijn of dit nu van Dylan is of van mama. Dat zijn de twee personen die mij echt heel erg kunnen opvrolijken met een fijne knuffel!

Ik nomineer: iedereen! Wees vrij om hem over te nemen 🙂

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sabine
  7 december 2015 at 14:57

  100% NL, dat heb ik echt zó lang niet geluisterd! Vond dat ook altijd zo leuk!
  Sabine blogde onlangs over: Zie ginds komt het vliegtuigMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge