2015 in vogelvlucht | Het jaar dat ik begon met bloggen.

Via jetpack ( een plugin die ik gebruik) kreeg ik een mailtje: ‘Je 2015 jaar dat je blogt’. Tijd om die mail er eens bij te pakken en eens serieus te kijken naar wat zij te vertellen hebben.

Krakende cijfers

In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 14.000 keer bekeken. Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 5 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien.

Oh My! 14.000 keer… Het klopt inderdaad mijn blog is vreselijk vaak bekeken en dit had ik aan het begin nooit verwacht. Als je me dit toen zou vertellen had ik je denk ik voor gek verklaart!

De drukste dag van het jaar was 25 juni met 461 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was Ik heb die ene rotziekte overwonnen.

Ik weet het nog zo goed… Het was mijn eerste week na onze vakantie in Griekenland. Omdat het daar zo vreselijk warm was had ik alleen maar mijn kortere pruik op. Op dat moment kon ik mijzelf en jullie voor de gek houden door niet alle foto’s te posten of ik kon eerlijk zijn en mijn verhaal met heel de wereld delen. Dit deed ik dan ook. Ik postte twee artikelen die met elkaar te maken hadden en voelde mij een vrije vogel. Nu kon ik alles maar dan ook echt alles vertellen!

Berichtpatronen

Totaal heb ik 185 artikelen gepost, ik vind het echt niet slecht voor een eerste jaar. Mijn langste reeks was 59 dagen achter elkaar. Dit had echt te maken omdat dit aan het begin was, toen blogde ik 7 dagen in de week. De beste dagen waren de maandag en donderdag

Attracties in 2015

Mijn meest bekeken artikelen in 2015 waren:

Tips | Leuke dingen om te doen met je beste vriendin
Snapchat update april

10 x Ikea Hacks
Ik heb die ene rotziekte overwonnen
Shoplog | Hema mason jar en meer

Hoe hebben jullie mij gevonden?

Facebook
Pinterest
Twitter
Girlscene
Bloglovin

Volgers

Deze drie dames gaven de meeste reactie en zet ik daarom nog even in het zonnetje!

Sabine
Alexa
Laura

Geniet van 2016!

Veel liefs, Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

    1. Ja Sabine, je was één van de vele die de meeste reacties achterliet en dan verdien je een plekje! Ik ben benieuwd hoe de cijfers er volgend jaar uitzien!
      Liefs, Beaudine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge