Geen categorie

1000 vragen van jezelf | Deel 2

1000 vragen aan jezelf

Deel 2 van 1000 vragen aan jezelf… Ben je benieuwd naar mijn volledige naam, mijn favoriete dagdeel en of ik goed kan koken? Lees dan zeker verder!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
In juli ergens. Toen zijn we uurtje naar Duinrell geweest en daarna het Tikibad in gedoken! Binnenkort ga ik nog naar de Efteling, ik heb namelijk vrijkaartjes gehad van Coca-Cola.

11824995_745894898869918_6708991144594140338_n

 

16. Hoe oud hoop je te worden?
Minstens 90, ik geniet zo onwijs van het leven en ben blij met elke dag die ik krijg.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Parijs en Griekenland. Parijs was mijn eerste mini-vakantie met Dylan. We gingen een weekendje en hebben het echt naar ons zin gehad. Griekenland was helemaal geweldig: zon, zee, onbeperkt eten en drank! Ik zeg geweldig!

vakantie

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Tja, daar wil ik niet teveel over kwijt. Liefdesverdriet is niet leuk en voelt alsof je de zwaarste griep ever hebt.

19. Had je liever anders willen heten?
Nee, totaal niet. Ik ben trots op mijn naam. Wat als ik jou vertel dat mijn voorletters B.M.W. zijn en ik voluit Beaudine Mercedes Whitney heet? Ik ben zeer gelukkig met zulke mooie namen! Nee, mijn naam zou ik voor geen goud willen ruilen

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Toen ik moest stoppen met de PABO. Kon ik het dan gewoon niet, ben ik dom? Ik heb echt heel lang in een emotionele baan gezeten. Gelukkig ben ik er nu uitgekomen en ben ik de allergelukkigste persoon op de wereld.

never give up

21. Maakt het veel uit wat anderen zeggen?
Tegenwoordig niet meer. Vroeger was ik daar echt heel erg mee bezig. Tegenwoordig maakt het mij alleen maar uit wat mijn vriendinnen , vriendlief of familie zeggen. De rest boeit me vrij weinig. Ik doe aan wat ik wil, ik doe mijn haar zoals ik dat wil en make-up doe ik op, hoe ik het mooi vind 🙂

22. Wat is je favoriete dagdeel?
De avond. Ik heb dan zo veel inspiratie voor leuke blogartikelen. Ik ben echt op mijn vrolijkst wanneer het weer avond is. Ik kom op een één op andere manier een soort van los. Ik kan echt optimaal genieten van de avond.

23. Kun je goed koken?
Nou goed, haha, ik wil niet perfect voorkomen. Koken heb ik van mijn moeder geleerd en persoonlijk vind ik alles lekker wat ik kook. Ik heb heel lang taarten gemaakt van marsepein en de laatste tijd vind ik het heerlijk om een lekkere maaltijd klaar te zetten.

taarten

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
De zomer! Zwoele zomeravonden, lekker barbecueën en genieten van de zon. Ik kan uren zonnen en onder het genot van een glas wijn ben ik op mijn best. Ik word zo gelukkig van de zomer!

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Ohh, dat kan ik niet. Er is altijd wel iets dat ik doe. Stofzuigen, bakken, artikelen voorbereiden etc. Ik zou niet weten wanneer ik echt helemaal niet heb gedaan.

26. Was je een gelukkig kind?
Ik denk het wel. Ik was altijd vrolijk en hield/houd van het leven. En genoot van mijn familie. Ja ik was een gelukkig kind 🙂

27. Koop je vaak bloemen?
Nee, op dit moment niet. Wanneer ik een eigen huisje heb wil ik wel heel graag wat meer bloemen om de kamer op te fleuren.

28. Wat is je droom?
Juf worden op een basisschool, in een hele leuke, gezellige en gekke klas. Tja, dat is hem helaas niet geworden! Maar wat ik nu doe (gastouder) vind ik ook heel leuk, want ik ben nog altijd onder de kinderen.

Wat is jouw volledige naam?

XX Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kirsten
  25 oktober 2015 at 10:36

  Ik heet gewoon Kirsten, verder niets. Maar ik ben ook blij met mijn naam. Hebben mijn ouders goed uitgezocht 🙂
  Kirsten blogde onlangs over: B-day in foto’sMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge