Geen categorie

1000 vragen aan jezelf | Deel 3

1000 vragen aan jezelf

Tijd voor deel drie van de ‘1000 vragen aan jezelf’. Ik kreeg van meerdere lezers de vraag of ik hier alsjeblieft mee door kon gaan en dus ga ik het vandaag hebben over verslaving, winkelen, kapsels, winnen en nog meer interessante vragen

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?
Ik woonde eerst in Apeldoorn daar heb ik in 2 huizen gewoond. Daarna zijn we verhuisd naar Alphen aan den Rijn en daar woon ik nu in mijn 4de huis!

30. Wat is jouw guilty pleasure?
Ik ga voor een Chicken sensation van de mac en voor een heerlijke calorieën bom: Pizza uit de oven. Helaas is de oven stuk en is het dus even geen pizza en kip uit de oven! *huilend in een hoekje*

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?
Hoe erg: Ik lees bijna nooit boeken. Ik vind het vreselijk, geef mij maar een film. Het laatste boek was de 50 shades of grey serie. Ja, dat vond ik een prima boek! Dit is denk ik ook weer 2 jaar geleden.

32. Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?
Omdat het niet anders kan. Bij een pruik is het namelijk zo alles wat eraf gaat kan er NIET meer bij. Knip je je haar kort dan is en blijft het kort. Het is voor mij daarom heel erg van belang dat ik er 10.000% zeker van ben. Gelukkig heb ik meerdere pruiken en zo heb ik licht bruin en donkerbruin, lang en kort.

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?
Ja. Hier kan ik om heen draaien, maar het is het eerste wat ik doe als ik opsta en het laatste wat ik doe als ik ga slapen. Zonder mijn buddy kan ik niet meer. Wel merk ik dat hij zwaar toe is aan vervanging. Helaas moet ik nog wachten tot april 🙁

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Haha. Wat een vraag! Genoeg laten we dat maar zeggen.

35. In welke winkel kom je graag?
Action of Xenos. Heerlijk om gewoon lekker rond te snuffelen. Je hebt er zoveel en helemaal niet duur. Ja. Action en Xenos zijn mijn favoriete winkels.

36. Welk drankje bestel je in een café?
Ik heb een tijdje Jillz veel gedronken. Maar de laatste tijd drink ik 1 a 2 drankjes en dan stap ik over op bv. cola. Ik vind malibu-cola ook erg lekker. En ik weet dat bij een festival, afgelopen zomer, de bacardi-cola vrij lekker was haha!

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Ja, ik weet dondersgoed wanneer het genoeg is geweest. Wanneer er alleen maar ruzie gezocht wordt of wanneer iemand mij echt teveel irriteert door het vele drinken.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Het allerliefste zou ik van het bloggen een fulltime baan willen maken. Ik merk dat ik bloggen zo leuk vind en er echt van geniet. Misschien dat het er ooit in zit? Of ik zou gewoon iets met kinderen willen, een eigen kinderdagverblijf ofzo? Maar ik zou eerst voor het bloggen gaan.

39. Wil jij altijd winnen?
Willen winnen is een groot woord, wel doe ik het graag. Natuurlijk vind ik het ook helemaal niet erg een keertje te verliezen 🙂

40. Ga je naar de kerk?
Nee.

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Een 7, ik ben eigenlijk best wel blij met mijn gezicht. Mijn ogen zijn mooi blauw, ik denk dat er niks is wat ik aan mij gezicht zou veranderen. Ja, ik ben er best blij mee!

42. Was je goed op school?
Haha, als de moeder van mij gastgezin deze vraag zou lezen, denk ik dat ze hard gaat lachen. Zij is namelijk mij juf (stagiaire) geweest in groep 8 en weet daarom ook hoe moeilijk ik het had op school met rekenen. Pas toen ik de opleiding onderwijsassistent ging doen en al het rekenen opnieuw moest ‘leren’, begon ik het pas te snappen! Rekenen en Engels zijn de vakken waar ik het slechts in was!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sabine
  17 december 2015 at 14:59

  Leuk! De eerste vraag die bij het lezen opkwam was: waarom heb je een pruik? Ik volg je nog niet zo lang dus heb even doorgeklikt op zoek naar informatie en jeetje joh wat heb jij heftige dingen meegemaakt zo jong ook! Ik had ook geen idee dat een pruik zoveel geld zou kosten… wel vreemd want wie kan dat nou betalen? Ook goed te lezen dat het allemaal goed is gekomen, behalve met je haar dan. Hopelijk komt dat terug!
  Sabine blogde onlangs over: KerstlunchMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge