Geen categorie

1000 vragen aan jezelf | Deel 1

1000 vragen aan jezelf

Een paar maanden geleden, lag de FLOW weer in de winkel. Ik vond het wel eens tijd om eens in de FLOW te bladeren en deze keer zat er een boekje bij met 1000 vragen aan jezelf. Vandaag beantwoord ik 14 vragen en zo leer ik me zelf een beetje meer kennen en jullie mij natuurlijk ook! Ben je ook zo benieuwd of ik veel op mijn moeder lijk, wat ik ’s morgens het eerste doe of wat mijn favoriete tv-programma is? Lees dan snel verder!

 1. Met wie kun je het beste opschieten?
  Dylan. Hij is diegene met wie ik elke dag samen in bed lig, met hem deel ik al mijn liefde er verdriet, hij kent mij door en door. Vriend lief moet een hele boel doorstaan… Ik ben niet altijd de makkelijkste 🙂 Dus ja. Dylan dus.
 2. Waar besteed je te veel tijd aan?
  Bloggen is een vaste prik om de dag. Verder ben ik weer begonnen met hoepelen en wil ik dit voortaan elke dag minstens een kwartier doen. Maar ik vind niet dat ik hier té veel tijd aanbesteed, ik besteed er gewoon tijd aan en niet te veel.
 3. Om welke grappen kun je heel hard lachen?
  Dylan en ik kunnen af en toe helemaal dubbel liggen van de meeste domme en droge grappen, maar ik kan niet echt precies zeggen welk soorten grappen het zijn.
 4. Wanneer heb je voor het laatste iets voor het eerst gedaan?
  Ik heb afgelopen augustus mijn eerste tattoo laten zetten. Iets waar ik heel blij mee ben en echt een pareltje is op mijn pols!

  You are beautiful.You are strong.You are
 5. Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?
  Sowieso in het bijzijn van mijn moeder, vriendlief of nichtje. Weet je wat het is, bij deze 3 dierbaren kan ik gewoon mijn verhaal kwijt en zij weten precies hoe zij me op kunnen vrolijken!
 6. Waar bestaat je ontbijt uit?
  Ohh wat een rot vraag zeg! Ik ontbijt namelijk nauwelijks! Ik kan het gewoon niet, wanneer ik het doe kan ik echt zo misselijk worden. Meestal eet ik dan wat om een uurtje of 11 en dat is dan vaak een boterham met huttenkase en banaan of een cracker of yoghurt.
 7. Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?
  Dylan, ofcourse. Hij is mijn maatje!
 8. Waarin lijk je op je moeder?
  Alles! Ik ben echt een kopie van mama. Onze lach, gekke streken, mening en karaktereigenschappen zijn hetzelfde. Hihi en daar ben ik heel trots op!

  mama
 9. Wat doe je ’s ochtends als eerste?
  Ik check mijn telefoon uitgebreid haha! Even Facebooken, Twitteren, Snappen en e-mails checken. Wanneer dat allemaal gebeurd is ren ik snel naar de w.c., want ik moet heel nodig plassen!
 10. Ben je een goede voorlezer?
  Euhm, goed wil ik niet zeggen. Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je geniet tijdens het voorlezen en als je mimiek en energie in het verhaal kwijt kan. Ik denk dat ik dat wel prima kan want, mijn oppaskindjes vinden het geweldig als ik een boek voorlees.
 11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
  Ik denk rond mijn negende.. Maar toen moest ik het nog een aantal jaar verborgen houden voor mijn lieve broertjes!
 12. Wat wil je nog graag kopen?
  Hmmm ik wil eigenlijk zoveel! Ik wil nog heel graag een nieuwe jas, nieuwe tas en verder ben ik fan van hebbedingetjes dus echt leuke accessoires voor in het interieur.
 13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?
  Ik zou heel graag wat meer creatief willen zijn, zodat ik mij meer kan verdiepen in het stylen van woningen en ik nog meer DIY kan verzinnen!
 14. Wat is je favoriete tv-programma?
  Op dit moment kijk ik: HTNM, Penoza, Zwarte tulp, Bluf, Expeditie Robinson en ik keek dance dance dance. Nu kijken we ook the voice en k3 zoekt k3!

Het lijkt mij onwijs leuk als nog meer mensen meedoen! Dus heb jij de 1000 vragen over jezelf op je blog staan, dan ben ik heel benieuwd naar jou antwoorden!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kirsten
  16 oktober 2015 at 13:46

  Ik lijk ook precies op mijn moeder & dat is inderdaad iets om trots op te zijn 🙂
  Kirsten blogde onlangs over: Broodkoekjes en Zoete aardappel frietjesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge