Persoonlijk

10 dingen die je nog niet van mij wist!

Tien leuke, gekke, weetjes over mij. Waarvan ik denk dat jullie ze nog niet weten. Gewoon, omdat het leuk is!

gekke dingen die je nog niet wistr

♥ Ik lust geen pindakaas..
Gadverdamme.. Die lucht..Hmm nee ik vind pindakaas echt vies.

♥ Ik drink bijna geen alcohol..
Natuurlijk lust ik wel een wijntje maar, meer dan twee neem ik er niet. Ik hoef dan gewoon niet meer. Natuurlijk heb ik maanden gehad dat ik amper op mijn benen kon staan maar, voor nu zeg ik 9 van de 10 keer: ‘Ik BOB!’

wijntje aan de rijn

♥ Mijn lievelingseten is bloemkool..
Jep.. Ik ben gek op bloemkool, met een gehaktbal van oma. Over de bloemkool doet mijn moeder een sausje van maizena, melk en kaas. Hihi, het water loopt in me in de mond.

♥ Ik zeg vaak sorry! Onbewust hoor dat wel..
Haha! Op zaterdag werkte ik in de viswinkel. En als het druk is lopen we met zijn vijven achter de toonbank. We lopen elkaar wel eens in de weg en als ik één van mijn collega’s aanstoot zeg ik altijd sorry! Loop ik tegen iemand aan is het Sorry! Laat ik geld uit me handen vallen terwijl, ik het wil geven aan een van mij klanten? Sorry! Ja Sorry is een stopwoordje denk ik?

♥ Ik zet de radio zachter als ik aan het inparkeren ben..
Ik denk dat ik het gewoon tijdens mijn rijlessen heb geleerd. 28 mei heb ik mijn rijbewijs 2 jaar en eigenlijk doe ik het altijd wel. Tenzij ik genoeg ruimte heb en de auto er zo in kan rijden 🙂

♥ Ik heb geduimd tot mijn elfde en ben ik het gaan afbouwen toen ik een beugel kreeg maar, eerlijk is eerlijk ik heb nog steeds de neiging om mijn duim in me mond te stoppen. Bijvoorbeeld; na een nachtmerrie of als ik echt niet kan slapen..

♥ Het liefst luister ik Nederlandse muziek..
Ik ben gek op Marco Borsato en 100% NL. Helaas houdt Dylan er niet van.. Dus tijdens de schoonmaak en het bloggen staat 100% NL aan. Maar dat wil niet zeggen dat ik andere muziek niet leuk vind. Ik luister ook veel naar  top 40 muziek!

100_NL_Logo
♥ Mijn sterrenbeeld is tweelingen..
Op 30 mei word ik alweer 21 jaar. Wat gaat het hard! Het allerleukste is dat mijn broertje en ik op dezelfde dag jarig zijn. We lijken best veel op elkaar alleen schelen we 6 jaar. Het grootste cadeau op mijn zesde verjaardag was een nieuw broertje!

♥ Ik heb één allerbeste vriendin..
Ik heb een aantal goede vriendinnen en vrienden maar, ik heb één allerbeste vriendin! Ik kan haar alles maar dan ook alles vertellen. We hebben de grootste lol!

♥ ’s Avonds heb ik de meeste inspiratie..
Ik vertelde afgelopen zondag al dat ik een avondmens ben. Ik heb gewoon ’s avonds meer energie en dus meer inspiratie. Ik typ niet al mijn posts ’s avonds hoor! Maar ik schrijf wel alles future post ideas op die ik ’s avonds krijg!

Handtekening happiness

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge