Blogger things

10 dingen die ik doe sinds ik een blogger ben

Mijn blog bestaat sinds maart 2015. Bijna 5 maandjes alweer en wat gaat de tijd ongelofelijk hard. Zeker omdat ik zoveel plezier beleef in het bloggen. Het is mijn uitlaatklep en grote troost. Ik post vooral wat ik leuk vind en zeker ook even met jullie wil delen. Maar wat is er nu veranderd sinds ik aan het bloggen ben? Vandaag vertel ik jullie van wat ik nu eigenlijk meer doe sinds ik blog.

Meer twitter

Ik twitter echt meer. Mijn timeline staat vol met andere leuke en gezellig bloggers. En vertel ik altijd wanneer er een nieuw blogartikel online staat!

Zonnige dagen

Mijn hart maakte al een sprongetje wanneer de zon flink scheen, maar sinds ik blog gaat echt mijn hart flink te keer en heb ik mijn camera al vrij snel in mijn hand. Het maakt mij een stuk vrolijker en binnen een uur heb ik een blogartikel getypt!

camera mee

Tegenwoordig gaat mijn camera overal mee naartoe. Of ik nu naar de supermarkt loop of even ga wandelen met de hond. Sinds ik een nieuwe camera heb, gaat hij vrij vaak mee. Ik haal vaak mijn inspiratie uit foto’s. Ikea inspireert mij voor nieuwe DIY’s en tja ik moet echt een foto maken, zodat ik weet waar het ook alweer over ging.

notitieboekje

Uhu, hier maak ik mij sinds kort ook schuldig aan. Zodra ik een ideetje weet voor mijn blogartikels schrijf ik dit direct op. Aan het begin dacht ik wel nou dat kan ik wel onthouden tot thuis. Helaas is dat niet waar… Zodra ik thuis ben is het idee al helemaal verdwenen. Super frustrerend en zonde. Altijd heb ik dus een notitieboekje bij me en zo niet dan is mijn Iphone mijn beste vriend!

regen

Regen is voor mij een domper. Geen inspiratie, geen foto’s maken, geen vrolijk gevoel etc. Ik baal 100 x meer als het regent buiten. Zo zonde.

Bewerkingsprogramma’s

Ik gebruik best wel wat bewerkingsprogramma’s, zeker wanneer het regent. Zo heb ik bewerkingsprogramma’s op mijn telefoon en laptop en maak ik mijn foto’s zo geweldig mogelijk!

foto’s maken

Ik ben nog flink aan het ontdekken hoe mijn camera werkt, welke instellingen ik moet hebben en hoe ik het perfecte plaatje maak. Als je echt een keer erbij mag zijn hoe ik mijn foto’s maak, lach je je kapot denk ik. Raarste en meest on-charmante posities op de meeste raarste plekken niet uitgesloten.

schuldig voelen

Ik voel mij onwijs schuldig wanneer er een artikel niet op tijd online staat. Ik heb een aantal doelen voor mijn blog en die wil ik elke dag, week en maand behalen. Zo was het eerst zo dat ik 7 dagen in de week een artikel online stond om 9 uur. Na mijn vakantie trok ik dit niet ik had geen inspiratie en heb ik het verschoven naar elke werkdag om 9 uur. Het voelde als een domper, ik nam mijzelf van alles kwalijk; kon ik het niet, was het mij niet gegund? Ik heb geen idee. Nu heb ik er vrede mee en is het weer een plezier om te bloggen!

Mij even terug trekken

haha, dit is wel een mooie. Vaak zit ik bij Dylan beneden op de ban. Dylan is druk aan het gamen en zijn vader kijkt filmpjes op facebook. Tja genoeg afleiding, die ik eigenlijk helemaal niet wil hebben. Zeker niet op mijn inspiratie moments. Ik rits gauw mijn notitieboekje uit mijn tas, loop naar boven en ik ga liggen op bed. Zo ontstaan mijn blogartikelen. Even weg van alle geluiden en enkele en alleen bezig zijn met mijn blog. Ja, ik heb gewoon soms de behoefte om mij volledig terug te trekken 🙂

meer nadenken bij een nieuw product

Ik koop niet meer zomaar een product. Ik check reviews en swatches. En dan heb ik het ook over het gebruik van een product. Ik kan geen foto meer maken van iets wat ik al gebruikt heb. Dat staat niet clean en hoort niet bij mijn blog. Producten kunnen dus al even liggen voor ik het uiteindelijk gebruik.

Veel liefs, Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Aafke
  1 augustus 2015 at 22:48

  Hoii,
  Ik ben ook pas dit jaar begonnen met bloggen. Ik blog alleen nogal onregelmatig. Wat niet slim is. Maar ik heb soms geen tijd of inspiratie om te bloggen.
  Leuk artikel.

  Groetjes Aafke

  • Reply
   Beaudine
   2 augustus 2015 at 02:08

   Hee! Ik doe het ook pas sinds maart! Maar ik merk wel dat er een hele hoop is veranderd. Ik had eerst ook 7 dagen in de week. En nu vanwege de zomer elke werkdag, maar bij mij komt het ook wel eens voor dat ik geen inspiratie heb. Voor mijn vakantie had ik ook flink voor geschreven, maar helaas na mijn vakantie is dat niet meer het geval 🙂

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  2 augustus 2015 at 11:49

  Wij bloggen 4 dagen per week, zo heb je nog wel tijd voor jezelf maar heb je toch geregeld iets online staan 🙂
  Laura – Dagelijkse hap blogde onlangs over: Morgen begin ik met mijn stage! – Kanker onderzoekMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge